Fender Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Siemanko, takie pytanie do was - lubicie biegać? Jeśli tak, to zapraszam do dzielenia się tym, ile biegacie [jak długo], czy macie jakieś osiągnięcia z tym sportem związane itp. Zacznę, otóż biegać uwielbiam, jest to mój ulubiony sport ale jestem wyjątkowo krótkodystansowy [po swoim ukochanym 100m sprincie nie jestem w stanie wysilać się przez następne 10min.], na dzień dzisiejszy w sprincie jestem 4 w Ciechanowie w swojej kategorii wiekowej, zdobyłem również brązowy medal w sztafecie 4x100. Link do komentarza
Electro Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Jak to? Nikt nie lubi biegać? Jeśli chodzi o zawody to do tej pory wstartowałem w półmaratonie, w marcu biorę się za maraton, a w kwietniu spróbuję ugryźć swój pierwszy ultradystans. I właśnie takie biegi są moim priorytetem na reszte życia. Link do komentarza
Piter009 Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Ja lubię biegać, bo ze wszystkich sportów jestem noga, a jedynie z biegów mam najlepsze wyniki w klasie. Nie uczestniczyłem w żadnym maratonie, zawodach ani nic, ale jeśli muszę gdzieś iść z buta, to biegnę. Truchtem umiem wytrzymać gdzieś koło godziny. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Cóż.. dziwne że tutaj jeszcze nie zawitałem, bo w sumie temat pasuje do mnie. Osobiście kiedyś lubiłem biegać, tak dla siebie po prostu a nie na żadnych konkursach/turniejach itp. Dlatego medalu żadnego nie mam. Ogólnie rzecz biorąc bieganie jest spoko, szkoda tylko że teraz mam pewne problemy z serduchem i do takich rzeczy się nie nadaje już Niestety czasem tak bywa. Link do komentarza
Vieg Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Ja lubię biegać, bo ze wszystkich sportów jestem noga, a jedynie z biegów mam najlepsze wyniki w klasie. Nie uczestniczyłem w żadnym maratonie, zawodach ani nic, ale jeśli muszę gdzieś iść z buta, to biegnę. Truchtem umiem wytrzymać gdzieś koło godziny. To samo. Uwielbiam biegi na 100 i 400. Za długodystansowymi nie przepadam, ale ujdą, są lepsze od innych sportów. Grube uda Link do komentarza
Seba Zet Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Lubię biegać. Kiedy mam dużo czasu wolnego wstaję rano i biegam. Oczywiście amatorsko. Około 5,5 km. Znakomity sposób na stratę wagi, bardzo wiele schudłem dzięki biegom. http://www.facebook.com/groups/broniesport/'>http://www.facebook.com/groups/broniesport/ Link do komentarza
Recommended Posts