Romano Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Hej ~ Na razie nie mam dostępu do mojego komputera, więc nie mam także dostępu do większości moich prac, ale obiecuję że wkrótce je tutaj pokażę . Tutaj miała wyjść ludzka wersja Fluttershy... dziewczyna ma anoreksję i jest niesymetryczna... nie umiem rysować poprawnych proporcji Gdy Romcio ma odpały to powstaje coś takiego Wiem, ładne to to nie jest, ale w porównaniu z tym co rysowałam jeszcze miesiąc temu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozia Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 A mi się te rysunki podobają. Humanizacja Flutty jest dosyć ciekawa, nie zaprzeczę. Pinkie też fajna, ale ma strasznie grube kopyta. Powodzenia w rysowaniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Rysunki mi się podobają Flyttershy ma boskie paczadła <3 Pinkie ma trochę dziwne kopytka , ale i tak mi się podobają ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romano Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Wpadłam na wspaniały pomysł pokolorowania Pinkie i przy okazji lekkiego poprawienia kopytek (na marne). Oto efekt końcowy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romano Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Moja najnowsza praca (a właściwie jej szkic), którą mam zamiar pokolorować: (Tak, wiem że Twilight wygląda jak dziecko. Tak, wiem że Rarity ma za długą szyję. Tak, wiem że Rainbow Dash ma wodogłowie. Tak, wiem że nie umiem ładnie rysować) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Wiem, że starasz się o swój własny styl, ale czeka Cię dużo pracy przed tobą. Popracuj nad stylem, a wyjdzie dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Mi się najbardziej podoba AJ i Flutterka ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spike Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Mi się podoba twój styl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts