Rainbow Dasher Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Cześć Lubie rysować i chciałabym się moimi rysunkami z wami podzielić. Moje wymyślone coś Rainbow Dash Rysunki będę dodawać częściowo. Przepraszam za złą jakość i to biurko w pierwszym obrazku, ale nie umiełam inaczej zrobić tego zdjęcia I mam jedną proźbę, prosze piszcie jak wam się podobają rysunki itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Wypowiem się jako pierwszy( chyba pierwszy raz) Wymyślone coś wygląda trochę jak Pinkimena Nogi wyszły trochę zbyt krótkie i zbyt chude. Ale i tak bym ja tak nie narysował Bardziej podoba mi się rysunek RD, Wyszło naprawdę dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Powiem dość zwięźle. Czeka Cię jeszcze dużo pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Jest super Jeśli popracujesz nad proporcjami będzie bosko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eris Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Juleczka^^ huehuehue jutro NASZE RYSUNKI ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 To pierwsze przypomina trochę Pinkamenę pomieszaną z młodą Fluttershy ^^ Rysunki fajne, rysuj dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Dasher Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Prosze oto nowe rysunki: kolejna rainbow dash derpy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Divine Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Derpy mi się podoba, nawet bardzo. Popracuj jeszcze nad rysunkami, a będzie ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 derpy jest słodka ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts