Silver Shield Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 -Jestem w sprawie studiów magicznych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 - Oh, umm... nie spodziewałam się ciebie tak wcześnie... - lekko zaskoczona powiedziała Twillight. - Tak... więc od czego zaczynamy? - widać było, iż jest lekko zdezorientowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 -Może lepiej od podstaw? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 - Najpierw muszę cię poznać, dowiedzieć się jakie jest twoje zaawansowanie... - powiedziała Twillight, z każdym słowem zyskując na pewności siebie. - Tak, w normalnych okolicznościach byłby to test, ale... cóż, po prostu mi o sobie opowiedz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 A co konkretnie chciałabyś wiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 - Po prostu o sobie opowiedz. CZym się zajmujesz, co lubisz i tak dalej. - Powiedziała Twillight ciepłym, zachęcającym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 -Nie jestem pewien, czy mogę coś o sobię powiedzieć... Dobrego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 - Im więcej powiesz, tym lepiej się zaprzyjaźnimy, poza tym każdy ma jakieś cechy pozytywne i negatywne, nie ma się czego wstydzić, na pewno dasz radę coś wykrzesać. - nadal zachęcała cię Twillight, mająca ciepły uśmiech na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 -No nie jestem pewien, czy patologia w domu, i trudne źrebięctwo można zaliczyć, do rzeczy, którymi można się pochwalić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Więc może będę mogła Ci pomóc, bo od tego są przyjaciele. - powiedziała Twillight, przygotowując się do wykładu o przyjaźni. - Przyjaźń nie polaga tylko na chwaleniu się swoimi osiągnięciami, lecz także na wzajemnym wspieraniu się w trudnych chwilach i pomaganiu sobie na wzajem, co wymaga ogromnego, wzajemnego zaufania. Właśnie dla tego przyjaźń jest czymś wyjątkowym, jedynym w swoim rodzaju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Dobrze wiedzieć, z tym że ja nie mam przyjaciół... Wiecnie wiem jak się wykazać, nauczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Po prostu posłuchaj, co podpowiada ci serce. - powiedziała Twillight, dotykając kopytem twojej klatki piersiowej. - Ono zawsze podpowie ci najlepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Te słowa wywarły na niego wrażenie -Wiesz... przestałem się słuchać serca dawno... Od kiedy mnie raniono, tylko dlatego, że byłem z patologicznej rodziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts