Spectra Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 1.Co czułaś kiedy dowiedziałaś się że, Loren to nie, tylko, Laura? -A co ty [CENZURED] wyprawiasz? -To ja kończę później zadam więcej pytań... Ad.1 Y... Nic? Jakoś wtedy.. no.. nie miałyśmy ze sobą dobrych kontaktów.. Oby dwie byłyśmy zajęte. Ty malowaniem nowych pejzaży oraz tworzeniem dzieł sztuki, a ja.. Nauką strzelania z łuku.. Tia.. Umiem strzelać z łuku, czasem z lekkim "powiewem" magii. W każdym razie dowiedziałam się o tym dopiero ostatnio. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 1. Jadłaś żelki frugo? 2. A kisiel frugo? 3. Lubisz jabłka? 4. Spotkałaś kiedyś tego przystojniaka Thunderlane'a? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Hejka Amber! 1. Jak tam u ciebie ? 2. Co byś zrobiła jak byś widziała takiego kucyka? (zdj jest niżej) 3. Co byś zrobiła kiedy celestia by cię zabrała do zamku i byś została księżniczką? Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 -Amber pytania! -Pytania? Pokaż! -Tu..i tu i tu.. i.. -Oki! "1. Jadłaś żelki frugo? 2. A kisiel frugo? 3. Lubisz jabłka? 4. Spotkałaś kiedyś tego przystojniaka Thunderlane'a? " Ad.1 Tak jadłam Jadłam i piłam już wszystko związanego z Frugo. Ad.2 Na to pytanie odpowiedzi udzieliłam w punkcie powyżej Ad.3 No pewnie! Kto ich nie lubi!? Strasznie lubię jeść szarlotkę.. w ogóle lubię jeść ciasta Ad.4 Ehem.. Owszem. Natknęłam się na niego ostatnio w Cloudsdale. Hejka Amber! 1. Jak tam u ciebie ? 2. Co byś zrobiła jak byś widziała takiego kucyka? (zdj jest niżej) 3. Co byś zrobiła kiedy celestia by cię zabrała do zamku i byś została księżniczką? Ad.1 Całkiem dobrze. Ostatnio nauczyłam się paru nowych zaklęć Ad.2 Alee słodkii!! Ostatnio Reven tak wyglądał gdy potkną się i wpadł do fontanny w parku a potem zawiał wiatr i efekt masz na obrazku.. Co do pytania to gdyby był to obcy kucyk to raczej nie zwróciłabym za bardzo uwagi Za to Revena to bym przytuliła Wyobraź sobie przytulanie puszystej kulki Ad.3 Wiesz.. Noszenie tego tytułu byłoby dla mnie wielkim zaszczytem, oczywiście nie mówię, że nie jestem dumna z tytułu Arcy-czarodziejki.. Byłaby to również wielka odpowiedzialność. Oczywiście gdybym otrzymała taką propozycje to przyjęłabym ją ale.. Klacze z rodu królewskiego są zazwyczaj no.. Damami. A spójrz na mnie! Strzelam z łuku, uczęszczam na bitwy magiczne, pomagam w naprawie wynalazków, często piję cydr, i choć mam do wyboru niby "lepszy" styl życia to z niego nie korzystam.. I ja miałabym być księżniczką? -Ok.. To tyle. -To ja idę.. -Gdzie? - -To tyle na dziś. Czekamy na następne pytania! Link do komentarza
KiVi Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 O ja wiedziałam że masz talent ale że aż taki? twoja sygnatura jest zabójcza! Pytania od Tiuny: 1.Co byś zrobiła gdybyś zobaczyła że Tiuna (Ja) narysowała mięciutkiego Reven'a? 2.Ile chciała byś mieć dzieci? 3.Lubisz placki? 4.Hug? 5.Czy podobają ci się kucyki w mieście? 7.Gdybyś miała wybór to co byś chciała zobaczyć na rysunkach Tiuny lub Laury? 8.Hug? 9.Twój ulubiony kolor to... Dziękuję za możliwość zapytania o te dziwne rzeczy których wcześniej nie wiedziałam....Łiiiiiiiiiiiiiiiiii Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 O ja wiedziałam że masz talent ale że aż taki? twoja sygnatura jest zabójcza! Pytania od Tiuny: 1.Co byś zrobiła gdybyś zobaczyła że Tiuna (Ja) narysowała mięciutkiego Reven'a? 2.Ile chciała byś mieć dzieci? 3.Lubisz placki? 4.Hug? 5.Czy podobają ci się kucyki w mieście? 7.Gdybyś miała wybór to co byś chciała zobaczyć na rysunkach Tiuny lub Laury? 8.Hug? 9.Twój ulubiony kolor to... Dziękuję za możliwość zapytania o te dziwne rzeczy których wcześniej nie wiedziałam....Łiiiiiiiiiiiiiiiiii Ad.1 Yyy... Już go mięciutkiego widziałam :3 Ad.2 Nie wiem.. Ad.3 -Ile ja czekałam na to pytanie! To jest takie bezsensowne, że aż fajne! -Tia.. Lubię :3 Ad.4 Ad.5 W Canterlot jest wiele ładnych kucyków.. Większość to damy i arystokracja.. Ad.6 Eee... Wodospad.. Błyszczący wodospad na Epickim tle zachodzącego słońca! Ad.7 Ulubiony to.. Niebieski i zielony! Gustuję również w fiolecie. Proszę Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 A tak z nudów mam parę pytań. He he... 1. Co myślisz o Jacobie (OC) 2. Ile lat miałaś kiedy pojawił się twój CM? 3. Dlaczego lubisz śpiewać? 4. Czy te pytania się już pojawiły (2,3) Tyle ode mnie. Nara... Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 -Amber! Pytania od Jacoba! -Dajesz! A tak z nudów mam parę pytań. He he... 1. Co myślisz o Jacobie (OC) 2. Ile lat miałaś kiedy pojawił się twój CM? 3. Dlaczego lubisz śpiewać? 4. Czy te pytania się już pojawiły (2,3) Tyle ode mnie. Nara... Ad.1 Fajny jest! Znam go głównie z U.C, i wydaje się być naprawdę fajny! Ad.2 Nie pamiętam.. Ale mała byłam -... Następne... Ad.3 Lubię? Kocham! To jest bardzo przyjemne, po za tym niektóre piosenki opowiadają cudowne opowieści.. Znam ich bardzo dużo. Ad.4 Nie, nie pojawiły się. -To tyle? -Tak! Na dziś to tyle Czekamy na następne! Link do komentarza
Arjen Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Korzystasz z soczewek by zmieniać kolor oczu? Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Korzystasz z soczewek by zmieniać kolor oczu? -Soczewek nie używam. Tak jakoś same mi się czasem zmieniają... -Tia.. Czekamy na następne ainatyp|pytania Link do komentarza
KiVi Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 http://i.imgur.com/jwKzD2X.png?1?7160 1.Co o tym myślisz? Reven się zdenerwuje, ale Amber kazała... Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 http://i.imgur.com/jwKzD2X.png?1?7160 1.Co o tym myślisz? Reven się zdenerwuje, ale Amber kazała... Ad.1 -Hahahaha!!! Zrobiłaś nam zdjęcie?! -OMG! To jest Re-Reven? -Tia.. Mięciutki no nie? -Taa.. Ok czekam na następne "i w tym momencie ma napad śmiechu"... Link do komentarza
Arjen Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Soczewek nie używam. Tak jakoś same mi się czasem zmieniają... Ciekawa umiejętność, i pasuje do niej. Co Cię inspiruje przy zmianach swojego wyglądu? Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Ciekawa umiejętność, i pasuje do niej. Co Cię inspiruje przy zmianach swojego wyglądu? -Hmm.. Wydaje mi się, że głównie z przyrody. Najbardziej inspirują mnie kwiaty.. W parku jest ich mnóstwo. Wszystkie mają pięknie dobrane kolory i różne nazwy, które zawierają w sobie różnorodne pomysły na zmiany wyglądu -Ja ostatnio próbowałam szukać inspiracji do nowej piosenki w przyrodzie.. -I co? -Rozkopałam babci ogródek.. - To tyle na dziś Tak więc zapraszam do zadawania pytań! UPDATE: Odpowiedzi do pytań będę dodawać rzadziej bo mam lekko popsuty komputer.. (Rozłożony na części bo chciałam zobaczyć co jest w środku i coś popsułam.. ) Link do komentarza
Recommended Posts