MusicFly Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Imię: Clouder Dash Wiek: Dziecko Miejsce urodzenia: Manhatten Miejsce zamieszkania: Ponyville Gatunek: Pegaz Wygląd: Znaczek: Brak Historia:Clouder urodziła się w Manehatanie. Gdy usłyszała o mane6, bardzo chciała je poznać, poza tym niezbyt podobało jej się wielkomiejskie życie. wolała cisze i spokój. Inne kucyki śmiały się z niej, bo nie miała CM. Clouder Dash poprosiła rodziców o przeprowadzkę. Zgodzili się, więc po spakowaniu całego dobytku rodzina wyruszyła do Ponyville. W miasteczku klaczka poznała Twilight, Pinkie, Rarity, Fluttershy, Applejack i Rainbow. Tę ostatnią szczególnie polubiła i chciała być taka jak ona. Szybka i odważna. Mam nadzieję że się spodoba i proszę o komentarze. Link do komentarza
Aretra Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Fajny OC! Naprawdę! fajny ogon^^ PS.: Do mojego link w sygnaturze Link do komentarza
Leah Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Yay! Zapisało się Bardzo fajna, ale co ja tam będę mówić.... Link do komentarza
Gość Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Ech. Krótka historia, która powinna być ledwie wstępem. Przeprowadziła się do Ponyville, bo KAŻDY musi mieszkać w Ponyville, nieprawdaż? Wygląd też mi się nie podoba, ale to kwestia gustu. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Myślę tak samo jak Ślimak, króciutka historia która opowiada tylko o przeprowadzce. Gdzie dzieciństwo, szkoła i życie teraz? dam może 4/10 + 1/10 = 5/10. Szkoda, a taka fajnie wygląda. Link do komentarza
Recommended Posts