Lemuur Napisano Marzec 11, 2012 Share Napisano Marzec 11, 2012 No Tarcio... Trzeba ci przyznać, potrafisz pisać . Trzeba na prawdę sporo, by prosta historia fantasy mnie wciągnęła. Choć w sumie nie wiem czy nazwać ją prostą... Ogólny zarys jest dość prosty, szczegóły natomiast dodają dużo uroku i ciekawości, tworząc świetną kombinację wraz ze stylem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Marzec 11, 2012 Autor Share Napisano Marzec 11, 2012 Yay, dzięki No... Co do opisów postaci... To będę musiał bardziej się o to postarać. Coś wykombinuję. I t niedługo Sceny i ogół... Ktoś już napisał komentarz, że to nie jest romans... Bo to nie ma być taki zwykły romans. Romanse są przereklamowane i przesycone. Nie lubię tego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Marzec 24, 2012 Autor Share Napisano Marzec 24, 2012 Tego... Zauważyłem, ze co rozdział, to staram się go pisać dłuższy i dłuższy. Ty chyba nawet lepiej I teraz... Wciąż piszę kolejny rozdział, praktycznie jestem w końcówce. Zostały mi dwie sceny do napisania... I ten... Neiter, Rarcia ma swoje 5 minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vampiur Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Czy jeszcze zamierzasz dodać 3 rozdział?Bo naprawdę mnie wciągnąłeś, nie mam co więcej pisać bo moi przedmówcy powiedzieli wszystko - to podsumuje wszystko co do tej pory napisałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vergil Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Z chęcią przeczytam tą lekturę, dokończ jeśli masz ochotę : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts