MasterOFPonies Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Jak w temacie - Chętny ktoś w pogranie w jedną z najlepszych (według mnie) strzelanek wszech czasów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 UT2004, ale musiałbym wrzucić świeżą instalację bo mam BARDZO dużo modów. W zasadzie z podstawowej gry została chyba tylko nazwa, broń i podstawowe mapy (dla mnie UT3 to rozczarowanie, a UT2004 bez tych modów jest jakiś taki... goły). Nie ma to jak Fluttershy komentująca frag "YOU'RE GOING TO LOVE ME!!!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 2004 też mam, czasem odpale i pogram 2-3 rundki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Ha, rozgryzłem to! Boty używają głosów Mane 6 Wrażenia - bezcenne. Niestety są też inne postaci. Bender, Homer Simpson, ekipa z gry SW: Republic Commando etc. Także jest śmiesznie. Używając mutatora Arena i karabinu Duster (ten z Unreal 2) na mapie panuje chaos. Można nosić dwa Dustery, a 999 naboi wystarczy na kilka minut. Ech... takich gier już nie robią. Darmowy klient i płatne wszystko + 348739874934 odznak i innych badziewi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 *Kopie w odmętach internetu* Wolę wersję z 99 roku. UT2004 mi wcale nie przypadła do gustu a w 3 nie grałam. *zakopuje temat i wychodzi jakby jej tam nie było* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 "Goły" UT2004 oferuje dość dużo opcji, ale po wrzuceniu modyfikacji "The Best of Unreal" (ponad 800MB!) gra zmienia się o 180 stopni. Pisałem o tym w recenzji w Brohoofie. Aha, w modyfikacji znajduje się kilka voicepacków z MLP. Ostatnio dodałem kilka nowych. Ale co kto woli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts