Rainbow Wave Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Temat do fanartów i memów mieszających MLP z LOL'em właśnie powstał. Oto kilka grafik na początek: PS.: I coś o mnie, ponieważ piszę w tym dziale pierwszy raz: mam 30 lvl, gram od roku, moim ulubionym championem jest Jayce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 A co to jest "LOL"? to to co "rotfl"? to mogę dać linka jednej z fajnieszych mlp prac^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 LOL to skrót od League of Legends, gry typu MOBA. Znajdujesz się właśnie w dziale tej grze poświęconym xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 W każdym razie mam nadzieje, że obrazek pasuje. PS: dobrze się komponuje jako tapeta:fluttershy5: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LongMan Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Ha Chrysalis jako Kha'zix nie wierze . Chyba to będzie moja tapeta xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 Ha Chrysalis jako Kha'zix nie wierze . Chyba to będzie moja tapeta xD. Podoba ci się? Tu masz kilka innych grafik tego autora: Celestia, the Radiant Dawn (Leona): Nightmare Moon, the Scorn of Moon (Diana): Luna, the Eternal Nightmare (Nocturne :333): Lyra, the Piltover Enforcer (Vi): Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Twilight the Prophet of the Void Vinyl Maven of the Strings Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 WTF: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts