Pisklakozaur Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Wraz z użytkownikiem MiXer'em, poszukujemy osób do Team'u. Konkretnie Grafików, Koderów, po prostu każdego kto ma chęci i (nawet małe) umiejętności. Przydałby się ktoś kto dobrze umie modelować w 3D Jak tworzysz muzykę- też możesz pomóc Całość splatamy w programie Unity, więc... Nie ogarniasz o co chodzi? Zobacz wątek, tylko pamiętaj całość idzie do przodu i projekt się rozwija Nie chcę za dużo pisać- dodam parę zdjęć głównych bohaterek na zachętę, ale to tylko połowa Klaczki są wymyślone i zrobione przeze mnie ^^ Jeżeli zainteresował Cię projekt napisz na forum do mnie (najlepiej coś o sobie i co chciałbyś robić) Link do komentarza
Angdey Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Mogę pomóc. Nie mam pojecia w czym mogę pomóc, bo na wszystkim z wymienionych wyżej trochę się znam, ale na tym trochę się kończy. W ostateczności mogę pomóc nazbierać parę osób, które co nieco o tym wiedzą. Too much "pomóc" and "mogę". Link do komentarza
Recommended Posts