BaniPunz Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Siemka, robię sygnatury. Poprosisz-Dostajesz. W spoilerze można zobaczyć sygnaturki które już zrobiłem To chyba tyle, jeśli macie pytania walcie śmiało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Ja bym poprosiła z Luną i jeśli można to w towarzystwie Rarity i Diamond Tiary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Szukam jakiejś fajnej sygnatury z Rarity z chęcią zobaczył bym ją w twoim wykonaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 Ja bym poprosiła z Luną i jeśli można to w towarzystwie Rarity i Diamond Tiary Hmm... A nie może być np. tylko z Luną albo Rarity, bo wgl do siebie nie pasują.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts