AikoiShika Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Hej Więc to jest rysunek anthro Rainbow Dash zainspirowany udanym Ponymeetem Mam nadzięję, że się spodoba I zobaczcie też moją galerie www.aikoishika.deviantart.com Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Fajnie to wygląda ale mogę wiedzieć co to jest "anthro"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AikoiShika Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Fajnie to wygląda ale mogę wiedzieć co to jest "anthro"? Z tego co wiem to chyba ludzkie wersje zwierząt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Szczerzę to mi się nie podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AikoiShika Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Szczerzę to mi się nie podoba Bywa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Całkiem fajne, ale jakoś mnie nie przekonuje. Zrób więcej obrazków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AikoiShika Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Całkiem fajne, ale jakoś mnie nie przekonuje. Zrób więcej obrazków. Co dokładniej Cię nie przekonuję? Nie wiem co poprawić Wieczorem biorę się za kolejnego arta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 A mnie się podoba. Fajnie Ci wyszły włoski, oczy i wgl. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Wiesz... są różne działy tam dodawaj swoje obrazki. Po za tym mi się podoba. Tylko ona chyba oddycha ustami nie ma nosa. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AikoiShika Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 A mnie się podoba. Fajnie Ci wyszły włoski, oczy i wgl. :3 Miło mi Wiesz... są różne działy tam dodawaj swoje obrazki. Po za tym mi się podoba. Tylko ona chyba oddycha ustami nie ma nosa. XD Wiem, że są różne działy. W zły temat wstawiłam czy jak? Nie miałam ochoty rysować nosa, nie w każdym mangowym rysunku je widać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Wiesz... może zły tytuł dałaś może napisz "Moje mangowe arty" bo arty z Rainbow Dash to wstawia się do osobnego działu. Rysunek mi się bardzo podoba. Czekam na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AikoiShika Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Wiesz... może zły tytuł dałaś może napisz "Moje mangowe arty" bo arty z Rainbow Dash to wstawia się do osobnego działu. Rysunek mi się bardzo podoba. Czekam na więcej. Aaaa! Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Z tego co wiem to chyba ludzkie wersje zwierząt Dzięki za odpowiedź :cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts