Evelinna Eve Pie Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Nazwa jest lekko myląca aczkolwiek właśnie o to w tym chodzi. Stworzyłam nowe m6 razem z innymi Pegasis i jednym Bronym z tego forum. Zabawa będzie polegała na podróżowaniu w różne miejsca Equestrii( i nie tylko). Każdy z m6 będzie swoim OC'kiem. Uczestnicy: Booze Sound(ja ) Snowy(Losse) Magenta(Magenta ) Solar Sky(Phinbella781) Clopchaser(Cloudchaser) Angel Wing(Angel Wing ) Sephiroth(Katherine) Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Droga Drużyno Kucyków! Szykujcie się, albowiem wyruszamy jutro na przygodę! Skierujemy się do Lasu EverFree by odnaleźć pradawne Elementy Epickości, których znamy dotychczas tylko 6: Fabolousness, Funniess, Cuteness, Cloppness, Saddiess and Frayest, szóstego dotychczas nie odnaleziono. Gdy będziemy szli w kierunku Lasu Ever3 zajdziemy przy okazji do Mordoru i rzucimy do wnętrza Orodruiny jakąś podkowę którą mam uwiązaną na szyji(jak się ją wrzuci w ognisko to ma fajne napisy). No szykować się, nigdy nie wiadomo czy powrócimy z tej misjsi cali i zdrowi(oczywiście że przeżyjemy, bez nas nie było by tego tematu)! Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 No jak dziewczyny? Idziemy? Link do komentarza
Gość Angel Wing Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Taa, mhm, okej... możemy iść albo cokolwiek... *powiedziała smutno Angel* Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 No już, szybciej tam z tyłu, nie mamy całego dnia! Swoją drogą ciekawe co to za 7 element Link do komentarza
Losse Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Spojrzała się na Booze i odparła: - Też jestem tego ciekawa.. Po chwili spojrzała się w niebo. Link do komentarza
Gość Angel Wing Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 *spojrzała na ziemie i zobaczyła kamyka* -o, kamień *po czym patrzała się na ziemie dalej i szła* Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 O proszę już jesteśmy Drużyno, uważajcie na Mantykory, Kokotrisy, Hydry, Skalne Węgoże, Patykowilki i inne dziadostwa. Ah i nie zbliżajcie się do Lustrzanego Jeziora, nie chcemy powtórki tak jak z Pinkie Pie. Oh, zapomniałam powiedzieć że akurat dzisiaj mamy Letnie Święto Słońca i przewiduję pówrót któregoś z Antagonistów. Link do komentarza
Gość Angel Wing Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Alle tu dużo kamieni *mruczy do siebie zupełnie nie słuchając Sound* Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Dobrze że ja mam skrzydła. Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Zapraszamy każdego kto chce wyruszyć z nami! Im nas więcej tym lepiej! Link do komentarza
Kxsu Kxreq Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 *Wylatuje znikąd i mówi: U have my element of Laught * Watch out for ! Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 Jak się zapisać? Napiszcie mi na pw, że chcecie się zapisać, żeby nie zasyfiać tematu, a ja wam wszystko wytłumaczę. Link do komentarza
Clouds Slasher Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Na najbliższym drzewie po prawej poruszyły się liście. Spomiędzy nich, pewnym siebie krokiem, stąpając po gałęzi, wyszedł zielony pegaz o karmelowej grzywie, i spoglądając na żałośnie wyglądającą drużynę, prychnął pogardliwie. -Bez przewodnika daleko nie zajdziecie. -rzucił oschle i odwrócił wzrok od bandy nieudaczników -Ten las jest zbyt niebezpieczny dla.. - przez chwilę zastanawiał się nad słowem które nie uraziło by przechodniów -..dla was. Jeżeli ładnie poprosicie, to pomogę wam przeżyć. Link do komentarza
Recommended Posts