Airlick Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 MAH LAWD DOSTALEM INVA DO BETY. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 17, 2012 Autor Share Napisano Marzec 17, 2012 MAH LAWD DOSTALEM INVA DO BETY. JAAAAAAAAA :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 jak ten mail niby wygląda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 Dostajesz link do strony na ktorej zakladasz konto do bety, w ciagu 10 dni mam dostac dalsze informacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Marzec 24, 2012 Share Napisano Marzec 24, 2012 WOW. Ta gra... Bije WoWa na glowe. Nie wiem, co MoP musialoby wprowadzic, zeby miec jakakolwiek szanse na konkurowanie z GW2. Na razie pogralem tylko godzine. Na samym poczatku nie wgniata w fotel, ale kiedy wszedlem do Divinity's Reach... Powiem tyle - Stormwind przy tym miescie wyglada jak Goldshire. Moze pozniej cos jeszcze dopisze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 http://i.imgur.com/WhmcT.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 23, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Wy też dostaliście takie cuś, czy tylko ja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 yup... jakis czas temu, ze 2/3 tygodnie wstecz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 23, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2012 A więc kto będzie ze mną w beta grał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Ja nie robie pre-ordera bo brak funduszy, zreszta musze wymienic kompa, grafika jest za dobra zeby meczyc sie na low detalach. Tak wiec jesli dostane kolejnego inva, bede grau, jesli nie to nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts