Black Hayate Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 W tym temacie pojawią wszelkie ogłoszenia dotyczące działu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Czerwiec 20, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Wybaczcie mi małą aktywność działu, jest to spowodowane walką z ocenami na koniec roku. W przyszłym tygodniu powinno już się poprawić. Wasza Hayate Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 13, 2013 Autor Share Napisano Październik 13, 2013 Milusińscy! Niebawem w dziale Discorda pojawi się pierwszy w historii konkurs plastyczny! Jak tylko dopracuje ostatnie detale związane z nim to wszystkiego się dowiedzie. Przygotowujcie ołówki i inne przybory! Hayate Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Witam wszystkich! Jako nowy, ulepszony i o 20% fajniejszy avatar Discorda, postaram się ogarnąć ten dział i nadać mu nowe życie! Mam nadzieję że ciepło mnie przyjmiecie i wspólnie wzniesiemy dział władcy chaosu na wyżyny! Sajback 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 W dziale pojawiło się kilka nowości: 1. Pojawił się wewnętrzny regulamin działu. Od teraz każdy będzie musiał się do niego stosować, dura lex, sed lex. Będę go stopniowo udoskonalać, co będzie wcześniej zapowiadane. 2. Grafik obecności na forum. Od teraz będę was informował, kiedy jestem na forum i zgłaszał ewentualne nieobecności. 3. Ocena pracy avatara. Od teraz możecie śmiało oceniać moją pracę. Przyjmę każdy hejt. 4. Dyskusja o prawdopodobnym pochodzeniu Discorda. 5. Zapytajka Discorda, od teraz będzie się składać z tematu, w którym będziecie zadawać pytania i z takiego, w którym będę na nie odpowiadał. Już niedługo pojawi się więcej dyskusji i kilka nowych zabaw, a także... konkurs! Sajback Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Pojawił się kolejny punkt w regulaminie działu, dotyczący galerii. Proszę aby każdy się z nim zapoznał. Sajback Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Ważne ogłoszenie w kwestii odznaczeń! Po dłuższym czasie, udało mi się dodać do działu Discorda kilka dodatkowych nagród, a przy okazji zmienić status wyróżnień działu z "inne" na "Discord". No może nie tyle ja, co czerwoni, ale to ja uparcie do tego dążyłem, Przedstawię wam teraz jak wygląda aktualna klasyfikacja nagród. - Pierwsze miejsce w konkursie w dziale. - Drugie miejsce w konkursie w dziale. - Trzecie miejsce w konkursie w dziale. - Wyróżnienie działu Discorda: Można otrzymać to za wyraźną pomoc w dziale. Tyczy się to wysublimowanych i sensownych wypowiedzi, zakładania ciekawych i przemyślanych tematów, uczestnictwo w konkursach i możliwe miejsce w takowych także mają wpływ. - Specjalne "wyróżnienie": Podobno istnieje, by nagrodzić pracę tych, którzy się postarali, ale nie wystarczająco, by otrzymać przynajmniej trzecie miejsce w konkursie. Jest także jedną z nagród w quizie. - Nagroda dla zwycięzcy quizu o Discordzie. Starałem się, by ktoś, kto popisze się największą wiedzą otrzymał specjalną nagrodę i taka zaistniała. - Nagroda dla pomocnika Discorda. Co chyba nie jest dziwne, potrzebuję pomocnika lub nawet kilku. Niedługo zrobię drobny nabór i wyznaczę sobie kompana lub liczbę mnogą takowego, którzy otrzymają tą wspaniałą odznakę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Ostatnio w dziale pana chaosu jest słaby ruch. Co po części jest moją winą i przepraszam. Wakacje mi utrudniły nieco pewne sprawy. Cóż, ponieważ zaczyna się szkoła teraz będę bardziej aktywny i postaram się ożywić dział. Wierzą że moi pomocnicy mi w tym dopomogą i wspólnie z powrotem rozsławimy imię Discorda i potęgę chaosu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 (edytowany) Oficjalnie ogłaszam event z okazji nightmare night. Nadszedł czas aby wszelkie zło wypełzło z ziemi i pokryło Equestrię strachem! Buhahaha... khe.. khe... jak ty możesz się tak śmiać...?Doświadczenie młody padawanie Tia... tak czy owak powstało wiele nowych zabaw, dyskusja, a nawet konkurs z okazji eventu. Aktywność w owych zabawach: http://mlppolska.pl/watek/11393-zabawa-poprawiamy-kostiumy-na-nightmare-night/#entry598593 - Discordowi nie spodobały się tegoroczne kostiumy na nightmare night. Jeśli jesteś kreatywny, możesz pomóc je ulepszyć ;3 http://mlppolska.pl/watek/11429-zabawa-odmieniony-discord/#entry599442 - Nasz ulubieniec postanowił wykorzystać noc koszmarów, by zmienić podejście niektórych kucyków do niego. Niestety, to nadal Discord i potrzebuje pomocy. Pierwszym kucykiem w tym wypadku jest Lyra. Wspólnie mu pomóżmy! http://mlppolska.pl/watek/11440-zabawa-nastrasz-kucyki/#entry600094 - Dzięki aprobacie Discorda, otrzymujecie z okazji eventu niektóre jego umiejętności. Pokażcie, że potraficie nastraszyć z okazji nightmare night tak, że będzie spać przy zapalonym świetle. Na pierwszy ogień idzie Applejack. http://mlppolska.pl/watek/11441-zabawa-przypasuj-kostium/#entry600100 - Tutaj będziemy przypisywać użytkownikom straszne kostiumy. Kto powinien w tym roku przebrać się za zombie? Możecie też wypowiadać się w dyskusji: http://mlppolska.pl/watek/11432-dyskusja-czy-discord-mo%C5%BCe-budzi%C4%87-strach/#entry599743 - Nasz Discord. Znamy go z bycia zabawnym trollem. A co z jego straszną stroną? Czy i jak wielki lęk potrafi wywołać pan chaosu? Zapraszam do dyskusji na ten temat. I oczywiście zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w konkursie. http://mlppolska.pl/watek/11380-konkurs-kostium-na-nightmare-night/#entry597418 - Konkurs plastyczny. Discord nie może się zdecydować jaki powinien przywdziać kostium na nightmare night. Pomóżmy mu w tym. Event będzie trwał dwa tygodnie, przy dobrych wiatrach może nawet trzy. Osoby, które będą aktywne w owych tematach, otrzymają odznaczenie, które wygląda tak: Standardowo za pierwsze, drugie i trzecie miejsce w konkursie także są przypisane odznaczenia, które wyglądają tak: - 3 miejsce. - drugie miejsce. - Pierwsze miejsce. Oczywiście zachęcam też i przypominam że za ogólny wkład w istnienie działu i udzielanie się w tematach jest przewidziana nagroda działowa: Życzę powodzenia i miłego dnia. ^^ Edytowano Listopad 2, 2014 przez Sajback Gray Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Przedłużam event. Niechaj trwa do końca miesiąca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 (edytowany) Kolejne ogłoszenie. Ruszyły zapisy do sesji a raczej gry planszowej prowadzone przez użytkownika PlaguePony. Zachęcam do wzięcia w niej udziału, a zwycięzca (jeśli wszystko dobrze pójdzie) dostanie unikatowe odznaczenie arcyboga chaosu http://mlppolska.pl/watek/11613-event-zapisy-chaos-in-the-equestria/#entry608762 Edytowano Listopad 18, 2014 przez Sajback Gray Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 (edytowany) Witajcie moi mili. 1 Jak już widzicie dział ma nowe kierownictwo (a tamten obrazek naginania prawdę trza to poprawić) 2 na starcie was przepraszam, bo chwilę zajmie zanim wszystko tu ogarnę ale sądzę że będzie dobrze 3 na razie (dopóki ich nie dopadnę) regulamin i wszelkie zabawy zostają. Radzę z tych fajniejszych korzystać zanim zrobię czystkę i dodam kilka podłych zasad (żarcik, ale bezprawia tu nie będzie ) 4 liczę na waszą pomoc i wsparcie w odtworzeniu upadłego działu. Miłego dnia, cieszcie się spokojem zanim świeży chaos nadejdzie ze zdwojoną siłą Edytowano Czerwiec 13, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 (edytowany) Jak już mówiłem trzeba poruszyć kwestie działowych nagród, każdy lubi gdy się go docenia, a władca chaosu pamięta o każdym swoim poddanym, zatem wszyscy zasłużeni mogą liczyć na następujące nagrody. - Wyróżnienie działu Discorda: Można otrzymać to za wyraźną pomoc w dziale. Tyczy się to wysublimowanych i sensownych wypowiedzi, zakładania ciekawych i przemyślanych tematów, uczestnictwo w konkursach i możliwe miejsce w takowych także mają wpływ. - Dla zwycięzcy w Nagrody w konkursach, najwyższe honory chwała i sława nigdy nie gasnąca i - Pierwsze miejsce w konkursie w dziale. - Drugie miejsce w konkursie w dziale. - Trzecie miejsce w konkursie w dziale. I Reputacja chaośnika dla ludzi z pomysłem, którzy mają swój wkład ale za mały na wyróżnienie. Miłego dnia, kreatywności, pomysłów, chęci i CHAOSU Edytowano Czerwiec 16, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 No i stało się. Wybłagaliście to. Na wyspie Discorda Eris znalazła swój kąt. W końcu pierwsza dama chaosu zaszczyciła nas swoją obecnością. OWACJA! Trzymajcie i cieszcie się że Eris też tu jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 6, 2015 Share Napisano Sierpień 6, 2015 Najwyższy czas by zrobić w domu chaosu porządek. Porządek już jest i znalazło się sporo wolnej przestrzeni, którą trzeba zagospodarować. Jak? Może jakaś zabawa z Eris, w końcu i ona się do nas wprowadziła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts