Śliwa Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Ehhh, na Celestię! 'Beat' konieeeeeecznie chce się pokazać i poznać nowe kuce... taka już jego natura Hello everypony! Jak się macie ? ^ ^ Ah dobra... to nie jest pogadanka... No więc, moje kuce drogie, Pytajcie o co tylko chcecie, Odpowiem Wam najlepiej jak mogę I zrobię to szybciej niż okiem mrugniecie, Bo choć osoba moja chyba nie jest ciekawa, To chętnie pogadam z kucami miłymi, Będzie z tego dobra zabawa, Więc nie zwlekajcie z pytaniami swymi! Wybaczcie, nie mogłem się powstrzymać żeby napisać to wierszem No dobra także... czekamy! **Obecność Blasta oznaczam kolorem Link do komentarza
Pisklakozaur Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Kolejny DJ! Jaki rodzaj muzyki tworzysz? Nie widziałam cię jeszcze, a często miksuję z przyjaciółką w klubach w Manehattanie! /Disty Lubisz mieszać style muzyczne? Tworzysz ''na żywo'', czy tylko miksujesz?/ Eri Link do komentarza
Śliwa Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Kolejny DJ! Jaki rodzaj muzyki tworzysz? House, Hardstyle i podobne , pozatym ,,tworzysz" to za dużo powiedziane Nie widziałam cię jeszcze' date=' a często miksuję z przyjaciółką w klubach w Manehattanie! /Disty[/quote'] Widocznie nie mieliśmy okazji na siebie trafić! Poza tym za konsolą bywam rzadko, a w fachu jestem nowy Lubię przerabiać z jednego stylu na drugi, ale nie mieszać Słucham każdej muzyki, ale cokolwiek robię tylko z wyżej wspomnianymi. Głównie tworzę w zaciszu domowym, a że lubię na głośnikach, to sąsiedzi mnie ,,kochają"! Na żywo częściej robię za swego rodzaju prezentera, niżeli miałbym miksować na żywo A jeśli chodzi o moją twórczość to jak dotąd nic nie publikowałem, ale kto wie, może jak dokończę to co robię obecnie, to się pochwalę? Ale raczej nie, może jak się podszkolę. Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 1.Lubisz pić soczek? 2.Jaka jest twoja ulubiona pora roku? 3.Lubisz gdy pada deszcz? To tyle ode mnie na dziś, oczekuj więcej Link do komentarza
Śliwa Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 1. Lubię! Nie zawsze ,,bez dodatkó" ale tak też! 2. Latoooo 3. Pod warunkiem, że jest ciepło Link do komentarza
black_scroll Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Młody, mówiłeś kiedyś, że interesujesz się militariami... Znasz jakichś wojskowych/gwardzistów? Wiesz coś może o Equestriańskich Siłach Morskich? Jak o nie próbowałem pytać, strażnik kazał mi wyp... zbierać kopytka i teleportować się jak najdalej. A jak Tobie się żyje w naszym pięknym, zatłoczonym i niezwykle hałaśliwym Manehattenie? Też "lubisz się" śpieszyć? Ach i daj znać jak będziesz gdzieś występował w klubie, chętnie posłucham jak dajesz czadu (To nie było pytanie, ale zawsze można je przerobić zmieniając początek na "czy dasz" xD) /Eggnogg Link do komentarza
Śliwa Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Młody, mówiłeś kiedyś, że interesujesz się militariami... I to jaaaak! Od małego byłem pasjonatem wszystkiego co z tym związane Znasz jakichś wojskowych/gwardzistów? Hmmm! To w końcu moja broszka! Otóż w rodzinie, w której się wychowywałem mój (obecnie ,,przyszywany") wujek był Gwardzistą. Sporo wiem z jego opowiadań, jak wygląda życie żołnierza, zwłaszcza tak wysoko postawionego... Raz nawet byłem z wujkiem w koszarach sił lądowych w Canterlocie! I osobiście spotkałem Shining Armora, jeszcze zanim się ożenił. AAAAle o życiu prywatnym Księżniczek czy innych konkretnych zadaniach przez wujka i jego kolegów wykonywanych nic nie wiem. Gwardzistów obowiązuje ścisła tajemnica zawodowa :< Wiesz coś może o Equestriańskich Siłach Morskich? Jak o nie próbowałem pytać, strażnik kazał mi wyp... zbierać kopytka i teleportować się jak najdalej. Trzeba wiedzieć gdzie szukać, i kogo pytać... Tak jak mówiłem, większość żołnierzy obowiązuje ścisła tajemnica, zwłaszcza, że jeśli pytałeś zwykłego strażnika... on sam najprawdopodobniej nic nie wiedział na ten temat Sporo czasu przesiedziałem w bibliotekach szukając różnych podręczników/opisów mówiących o historii, jak i współczesnych Wojskach Equestriańskich. Jeśli chodzi o Siły Morskie, ich Baza Główna jest w Baltimare, w Manehattenie stacjonują głównie Siły Lądowe i Gwardia, chociaż ostatnio w porcie Manehatteńskim stacjonował statek ESS Celestia! O nim to już pewnie słyszałeś... Taaak! Największa jednostka morska w caaaaalusieńkiej Equestrii. Boże... ale ze mnie gaduła... na te tematy lepiej mnie nie wypytywać, bo zaczynam gadać, jak jakiś maniak!... chociaż jak chcesz więcej posłuchać, wal śmiało! Hihihi A jak Tobie się żyje w naszym pięknym, zatłoczonym i niezwykle hałaśliwym Manehattenie? Też "lubisz się" śpieszyć? Hm hm... Większość czasu spędzam albo w ,,zaciszu" (ciężko nazwać zaciszem miejsce, gdzie non stop jest głośno) domowym sklejając sobie z nudów jakieś kawałki, albo występując gościnnie w klubach (w żadnym nie pracuję na stałe) lub na weselach jako prezenter. Hm hm hm... Raczej nigdzie mi sie nie spieszy, bo też i nie ma gdzie... Jak tak patrzę przez okno na te tłumy kucyków ganiające po ulicach, i zatłoczone drogi powietrzne - odechciewa mi się wychodzić z domu Ach i daj znać jak będziesz gdzieś występował w klubie, chętnie posłucham jak dajesz czadu Got it, sir! Poooozdrawiamy i czekamy na więcej... ... strasznie fajnie się z Wami konwersuje Uwielbiam poznawać nowe kucyki Link do komentarza
Recommended Posts