Flippyn Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 (edytowany) Jeśli macie jakiekolwiek pytania to z chęcią odpowiem XD Może powiem coś o sobie Hmmm... Jestem fanem Mlp, ale to jest raczej oczywiste XD Interesuje sie militariam i II wojna światową, ciągle rozszerzam swoją wiedzę na ten temat i jeśli moge pomóc w czymś z tym związanym to chętnie. Znam się co nieco na materiałach wybuchowych itp. Gram w weekendy w Wot jak mam czas no i chyba ogółem tyle. Na pytania jak już pisałem chętnie odpowiadam. Moje OC nie zostało przeze mnie wymyślone do końca bo był to raczej jeden z moich snów z wiązanych z Mlp.W pytaniu prosiłbym podać czy pytanie jest kierowane do mnie ( czy mnie jako użytkownika)~Domine Edytowano Wrzesień 21, 2013 przez Flippyn Link do komentarza
Spectra Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 1.Jaki jest twój ulubiony kolor? 2.Ulubiony czołg? 3.Lubisz jeść cukierki i ciasta? 4.Jaką muzykę lubisz najbardziej? To tyle ode mnie Link do komentarza
Flippyn Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Hmm.. kolor trudno wybrać między mocną czerwienią, a roślinną zielenią.Ulubiony czołg to Tygrysek, jak dla mnie to najlepsza maszynka jaką zrobiono.Słodycze, a szczególnie ciasta lubie, ale nie mogę jeść za dużo bo muszę trzymać formę Muzyka, muzyka, jedna z moich ulubionych piosenek jest w sygnie, a na co dzień słucham metalu, ale bardzo lubie słuchać rzeczy typu: Tu był link do gore.~Cuddly doggyale nie moge ich słuchać za często bo nie wiem czemu ale mam ochotę zabić siebie albo kogoś np. wczoraj Link do komentarza
delet this Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Parę pytań ode mnie: 1. Lubisz fajerwerki, ketchup, i różne fajne odgłosy?(you know what I mean :YhZzy: ) 2. Masz swoją drugą połówkę? 3. Robisz coś co nie zależy od twojej woli? 4. Czujesz się czasem samotny i niezrozumiany? 5. Co robisz w wolnym czasie? Link do komentarza
delet this Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Jeszce jedno pytanie ^^ Odpowiesz kiedyś ? Link do komentarza
Hidoi Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 (edytowany) O, Flippuś misio mój :3 Lubisz zabijać z nudów inne kucyki? c: Teraz zauważyłam, ze chodzi o użytkownika, nie o OC, ale co z tego, przyjmij, że te pytanie jest do Ciebie xD Edytowano Wrzesień 17, 2013 przez Hidoi Link do komentarza
Flippyn Napisano Wrzesień 21, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2013 (edytowany) Parę pytań ode mnie: 1. Lubisz fajerwerki, ketchup, i różne fajne odgłosy?(you know what I mean :YhZzy: ) 2. Masz swoją drugą połówkę? 3. Robisz coś co nie zależy od twojej woli? 4. Czujesz się czasem samotny i niezrozumiany? 5. Co robisz w wolnym czasie? ktoś tu jest ... 1.Fajerwerki i petardy robię często sam i tak lubię , ale ketchup nigdy nie słuchałem 2.Ta kwestia jest dla mnie ciężka i nie nie mam ze względu na mój charakter i upodobania bo raczej niewielu klaczom się to podoba :( 3.Czasami się to zdarza ,ale rzadko, tylko kiedy wydarzy się coś złego lub ktoś mnie zaczepi, albo przypomnę sobie coś strasznego. 4.Samotny i nierozumiany jak dobrze ja rozumiałem to pojęcie, teraz jest trochę lepiej, ale nadal wiele kucyków jest do mnie wrogo nastawionych. 5.Co robię buduję jeden z pomysłów mego świętej pamięci drucha, maszynę tę nazwał samolotem o nazwie P-39 Airacobra Sorry, że tak długo nie odpowiadałem, ale byłem w krainie podmieńców.. O, Flippuś misio mój :3 Lubisz zabijać z nudów inne kucyki? c: Teraz zauważyłam, ze chodzi o użytkownika, nie o OC, ale co z tego, przyjmij, że te pytanie jest do Ciebie xD Dotyczy obydwu, a na przyszłość by nie było niedomówień... coś zrobięXD Czy lubię zabijać kucyki? Nie.... nie kucyki, to kiedy dowiadujesz się, że kogoś zabiłeś lub prawie zabiłeś to straszne uczucie( jaki ja: naprawdę prawie kogoś zabiłem ) Natomiast do podmieńców nie mam żadnych skrupułów Edytowano Wrzesień 21, 2013 przez Flippyn Link do komentarza
Recommended Posts