PumpkinWave Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Siedzisz w swoim pokoju, zastanawiając się co możesz jeszcze zrobić, zanim wyruszysz na trening, do którego została ci jeszcze godzina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Postanowiłam rozruszać się jeszcze przed treningiem i pobiegłam na tor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Miasto był o tej porze dosyć puste, nie spotkałaś nikogo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Poczekałam na dworze przed torem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Zaczęły powoli przychodzić różne kuce. Kilka z nich znałaś z widzenia, z kilkoma kilka razy już rozmawiałaś. Podszedł do ciebie pegaz imieniem Blue Storm. - Cześć, cały czas nie odpuszczasz? - zapytał się przyjacielsko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Nie. - Odpowiedziałam pewna siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - W takim razie po raz kolejny okaże się kto jest lepszy. - powiedział dumnie, wznosząc się na parę centymetrów w powietrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Skoro tego chcesz. - Powiedziałam i weszłam do boksu startowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Stanął w boksie obok ciebie. - Dać ci fory? - uśmiechnął się wrednie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 - Nie potrzebuję! - Odparłam zdenerwowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Ruszyliście. Z początku cię wyprzedzał, lecz w około połowie toru zaczął lekko zwalniać. Natychmiast to wykorzystałaś, przyspieszając. Po kilku chwilach stałaś jako pierwsza na linii mety. - Brawo, brawo, jeszcze żeby ci się udało to zrobić na zawodach. Ja w tym roku odpuszczam - powiedział twój znajomy, z lekkim smutkiem w ostatnim zdaniu. - Niestety, mam ważny wyjazd do Manehattanu i nie mogę go przełożyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 - Uda mi się, uda. Nie warto się było tak przechwalać! - Powiedziałam z uśmiechem na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - I tak dałem ci fory. - uśmiechnął się. - Zresztą, za rok Ci pokażę! - zagroził z przyjacielskim uśmiechem na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - To się jeszcze okaże! - Powiedziałam i także się uśmiechnęłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - W tym roku chcę ci po prostu dać szansę, żeby nie było... - powiedział, po czym pożegnał się i odszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Cześć! - Powiedziałam i wyszłam z toru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Miasteczko było o tej porze dosyć opustoszałe, nie widziałaś zbyt wielu kucyków. Postanowiłaś coś przekąsic, więc weszłaś do cukierni. - Co podać? - zapytała się sprzedawczyni, White Cream. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Poproszę babeczkę z kolorową posypką. - Powiedziałam uśmiechnięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 White podała ci twoją ulubioną babeczkę, która normalnie kosztowała dwie monety, lecz jako zawodowa atletka, miałaś u niej zniżkę. W ten sposób zaoszczędziłaś monetę, która mogła zostać wydana na drugą babeczkę. - Smacznego. - powiedziała White na odchodnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Dziękuję! - Odparłam szybko i zaczęłam zajadać się babeczką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts