McKeyPL Napisano Marzec 2, 2012 Share Napisano Marzec 2, 2012 Tytuł brzmi nieco tajemniczo ale występują w nim 3 znane wam dobrze źrebiątka które będą czarować ... Autor: ja Korekta: Aniss Zachęta do pisania dalej: Ziomisz12 Xyz i Sliver Prolog Rozdział I jak narazie nie mam pomysłu na rozdział 2 ale jak tylko coś wpadnie to od razu napisze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BronyCrypter101 Napisano Marzec 2, 2012 Share Napisano Marzec 2, 2012 Skoro wstawiasz coś na forum, to znaczy że chcesz to pokazać ludziom i czekać na ich opinie... nie rozumiem. Za krótkie żebym ocenił, ale koniecznie musisz poprawić błędy ortograficzne (!!!) i stylistyczne oraz literówki (wiem, czepiam się, oj tam, oj tam). Pokombinuj coś z formatowaniem, bo np. spacje są w nieodpowiednich miejscach. Ogólnie nieestetycznie to wygląda. Aha, zapomniałbym: między kim to będzie shipping? I, PROSZĘ, nie używaj nazwy "Znaczkowa liga" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Marzec 2, 2012 Share Napisano Marzec 2, 2012 Dalej są błędy. Nieokreślonym zamiast nie-określonym. Spike'owi zamiast Spikowi. Błędy interpunkcyjne ofc... W jednym fragmencie jest mowa o Twilight przy czym jest napisane on... dafuq? Muszę rzec, iż korektor słabo się postarał I za krótkie to, żeby oceniać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Marzec 9, 2012 Autor Share Napisano Marzec 9, 2012 W jednym fragmencie jest mowa o Twilight przy czym jest napisane on... dafuq? Tam jest mowa o Spike'u a nie o Twilight Muszę rzec, iż korektor słabo się postarał Przekarze mu to @Edit: Wersja OSTATECZNA Prologu @Edit2 Dodałem 1 rozdział oceniajcie Rozdział I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Marzec 10, 2012 Share Napisano Marzec 10, 2012 Wciąż niezliczona ilość błędów. Ortów na szczęście mało, ale dalej są, np.: zaczoł - właśc. zaczął. Interpunkcyjnych jest cała masa, więc ich nie będę wymieniał Po drugie pisz nieco dłuższe te rozdziały, bo półtorej strony, to trochę mało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 Ładne , ale krótkie ... piszesz jeszcze??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Zdecydowanie za krótkie (mógłbym to przeczytać w szkole na informatyce a nauczyciel by nie zauważył) ale może coś z tego będzie. Ciekawy pomysł by Sweetie Belle zaczęła się magi uczyć bo jakoś twórcy serialu na to nie wpadli (albo coś przegapiłem bo nie widziałem odcinka w którym Sweetie Belle czaruje ) I muszę powtórzyć pytanie BronyCrypter101 między kim to będzie shipping ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts