Vieg Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Kolejny post z rzędu. Chyba muszę polubić płomienie A tu zalążek Bayonetty :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Pokoloruj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 18, 2013 Autor Share Napisano Maj 18, 2013 Pokoloruj. Koloruję już od 3 dni i skończyć mi się nie chce I wytykać błędy proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 Zaiste wreszcie pokolorowałem Bayonettę EDIT: Inaczej obrobiona, i z dziwnym cieniem Ps. Ale tu tłok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Czy ona ma...derpa? O kurczaki, ona ma derpa! To derp! Albo coś, co wygląda jak derp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Szkic taki ładny, a po dodaniu kolorów wygląda jak niedokończone, tu trzeba jeszczę chwilkę popracować, bo szkoda to tak zostawić. Zaczepiaste rękawki 8D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 Szkic taki ładny, a po dodaniu kolorów wygląda jak niedokończone, tu trzeba jeszczę chwilkę popracować, bo szkoda to tak zostawić. Zaczepiaste rękawki 8D Nie wiem jak to dokończyć A te długie dowie to miały być włosy powiedz co poprawić, to może zrobię Zamiast zabiorę sie za Rayne :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 (edytowany) Nie ma to jak się nudzić po nocach Edytowano Maj 28, 2013 przez Vieg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Cę, żebyś coś mi narysował, i wiem już co: Discord Whoovesa pijący nonszalancko Tymbarka który jest potajemnie mordercą(Tymbark to morderca ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 27, 2013 Autor Share Napisano Maj 27, 2013 O Boże, kucyka? No nic spróbuję, ale trochę czasu to zajmie... A efekt będzie marny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 O Boże, kucyka?Nie, starego dziada w stroju Mikołaja. No nic spróbuję, ale trochę czasu to zajmie...Mogę poczekać. A efekt będzie marny Kłamiesz. Widzę to po twoich oczach których nie widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 (edytowany) Jam! *squee* Tylko szkic, bo o trzeciej w nocy mi się kolorować nie chciało Edytowano Czerwiec 7, 2013 przez Vieg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Się kolorów doczekać nie mogę:> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Się kolorów doczekać nie mogę:> As you wish, my Lord Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Będę szczery i przyznam, że mistrzem w rysowaniu nie jesteś, ale to nie znaczy, że nim nie możesz być w przyszłości. Postudiuj trochę anatomię (głównie proporcje) Rysuj jak najwięcej i nie poddawaj się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Wiem, anatomia LEEEŻY i kwiczy. No ale cóż, nawet rysika nie mam (Walony Amazon), no a rysowania na Ipadzie to nie jest szczyt. Może w przyszłości kupię sobie tablet graficzny... Ale najpierw muszę wyjść z rysunkowego przedszkola Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Blok rysunkowy i ołówek ziomuś Potem skaner a następnie możesz to po prostu pokolorować, albo jeszcze przerobić na wektory http://browse.deviantart.com/?q=pony+tutorial&offset=0 Tutki do kucy. Miłego rysowania życzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Jakimś dziwnym trafem ja i papier się gryziemy. Nie chce on przyjmować moich pomysłów, natomiast Digitale tak. Także one zostały wybrane Ale dostanę kiedyś ten rysik! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Uparłeś się na ten rysik xD Weź wykałaczkę, albo stępiony ołówek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Chciałbym, ale Apple nie pozwala ipadowi rejestrować dotyku z tych rzeczy A mnie już palec boli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Tak właśnie mi czegoś tu brakuje..To jest chyba tła! Spróbuj kiedy dodać tło, wtedy myślę będzie wyglądać jeszce lepiej :> To jest jakaś postAć z gry bijącej? Bo coś mnie się jakby kojarzy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 (edytowany) Tak Guilty Gear. A tło zrobię... Kiedyś Edytowano Czerwiec 8, 2013 przez Vieg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Czerwiec 14, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2013 (edytowany) EDIT: Edytowano Czerwiec 20, 2013 przez Vieg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Oj Vieguś, ślicznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Czerwiec 14, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Mogło być lepiej. I Udine jest jakaś niewyraźna Chociaż jak skrzydło może być wyraźné na szkicu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts