Styper Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Po odpaleniu dziś gry WarThunder, mym oczom ukazał się taki widok: http://imgur.com/a/6bEvP Best aprill fool's joke eva! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Aż ściągam tą grę żeby to zobaczyć na własne oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Heh no nieźle Szkoda, że War Thunder mi nie chodzi. Mam tak słabego kompa, że czasami mam ochotę jeb*** nim o ścianę... Tylko co ja bym wtedy robił...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Wydaje mi się że mamy naszego w ekipie War Thunder A triler widzieliście ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styper Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ogólnie na forum Warthundera jest dużo osób z sygnaturami/avatarami o poniaczach więc się nie dziwie Ale pomysł przedni, szkoda, że już jest po... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Mam tą gra na kompie ale internet tak żałosny że na ściągnięcie wszystkiego poczebyje ok. 2 dni, dlatego na kompie jest tylko luncher i czekam na kilka wolnych dni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Canducus Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Fajnie wygląda ta gra ( i jeszcze ten zacny mod ) ale mi pewnie nie pójdzie :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts