asie Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Prima Aprilis! Serwer rusza dopiero za godzine (ok. 20:00, max. 20:30). Podamy wtedy wszystkie dane wymagane do wejscia na serwer. Tym razem bedzie lepiej. Serio! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Wersja testowa serwera (mozna juz grac, ale bedziemy czesto resetowac no i nie ma jeszcze instalatora) Obecna paczka (v2): http://mc.fluttershy.pl/mp7.zip Wersja bez OptiFine (v2): http://mc.fluttershy.pl/mp7a-no.zip IP: fluttercraft.pl Instrukcja: 1. Pobierz paczke 2. Usun istniejace foldery config, coremods i mods jesli takie masz (w folderze .minecraft). 2a. Aby wejsc do .minecraft na Windowsie, wystarczy uzyc folderu "%APPDATA%\.minecraft". 3. Wypakuj plik mp6.zip do .minecraft. 4. Wlacz Minecrafta. 5. Gogogo! Zapraszamy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redziqthebrony Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Czy bedzie cos takiego jak TeamSpeak3 serwera ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prologg Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Tak. Zapraszam na TS3: IP: kucykowyteamspeak.pl Kanał: Fluttercraft 3.0 - Minecraft Kanał prawie na samym dole Zapraszam serdecznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Nowa wersja paczki! Dodano Not Enough Items, MAtmos, Bibliocraft, Mouse Tweaks i nowe skarpetki/okulary/kostiumy! Szczegoly wyzej (szukac v2) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redziqthebrony Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Auto instalacja http://www.mediafire.com/?16l7hxbh1umbyko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 czy serwer jest na 1.5 ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redziqthebrony Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Hmmm, wiem to ze silnika na 1.5 ktory obslugiwalby mody. A poza tym, nie ma wiekszosci modów zaktualizowanych do 1.5 Wiec pozostaje tylko czekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 a która to wersja. to sobie cofne bo wiem jak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 jaka zmiana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 jaka zmiana Zadna - serwer juz dziala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 you do not have MFL installed, you cannot connect to this serwer ściągłem serwerowe pliki i jakoś to nie znika a jak chce ściągnąć nie chce mi pobrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 you do not have MFL installed, you cannot connect to this serwer ściągłem serwerowe pliki i jakoś to nie znika a jak chce ściągnąć nie chce mi pobrać O przeniesieniu plikow zapomnialem. Nowe linki w poscie z instrukcja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redziqthebrony Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Co się dzieje ? Czemu serwer off ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Sam nie wiem. Serwer się wyłączył o 7:27... wiem bo akurat na nim byłem... będzie trzeba chyba poczekać aż admini coś z tym zrobią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 jak próbuje się załączyć pisze mi internal exception java.net.socketexception read timed out jak paczałem po googlach pisało, że problem z serwerem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Teamspeak mi wywala taką wiadomość: insufficient client permissions (failed on i_channel_join_power) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yivvie Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Co trzeba, by te mody się odpalały? ModLoadera czy cuś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1248x Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Wystarczy przenieść pliki z paczki do folderu .minecraft. trzeba mieć też wersje MC 1.4.7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yivvie Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Wystarczy przenieść pliki z paczki do folderu .minecraft. trzeba mieć też wersje MC 1.4.7 Dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Nie mogę wejść na TS, jakiegoś permissiona mi brakuje do łączenia z kanałami :/ siema tak btw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prologg Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Na kucykowyteamspeak.pl jest tak, że musisz mieć jakąs rangę, albo kucyka albo Randoma. Piszesz po prostu z poczekalni do jakiegoś M -moda lub A - Administratora jaką chcesz i oni Ci dają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 thx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XDm0rda Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Nie wiem czy to dobry temat ale co mi tam: czasami kiedy sobie gram to mi pisze ze ktoś inny wszedł na serwer z moim nickiem i kiedy próbuję połączyć się z serwerem pisze mi ze muszę zaczekać do konca sesji a gdzieś tak czekam z godzine proszę o dopowiedz czy to tak ma być czy ktoś się włamuje na moje konto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts