Divine Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Cześć. 2 tygodnie temu wrzuciłem takie coś na yt, ale jakoś wcześniej tu tego nie wstawiałem. Zapraszam do słuchania i krytykowania, bo najbardziej mi na tym zależy. Jako iż jestem fanem kucyków jak wszyscy tu na forum to w następnym miksie postaram się to udowodnić miksując jakiegoś pony mjuzik. Możecie coś zaproponować w komentarzach. Nie obrażę się. Za każdą opinię poleci plus. Zapraszam także do zaglądnięcia i zalajkowania fanpage, oraz subskrybowania kanału. Link do komentarza
Radmor Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Jak na początek jest super Jedyne do czego mogę się czepnąć to końcóweczka. Utwór sobie gra,a tu nagle: bach! i koniec. Trochę wolniej go "spowalniaj" Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Co prawda to nie mój styl muzyki, ale powiem tak. Jest moc! A o to chodzi w setach. W okolicach 4 min coś ci tam chrupnęło. -detal W okolicach 6:54 troszkę coś nie wyszło - detal 9:42 - Zbyt szybkie spowolnienie (sam lubię powoli zmniejszać tempo jednocześnie powoli ściszając i zakończyć szybkim przewinięciem do tyłu z jednoczesnym szybkim wyciszeniem do zera) Przejścia? Nie mam zarzutów i zazdroszczę. A sprzęt... Pionieer... ech. Utwory kucykowe? Link do komentarza
Divine Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Jak na początek jest super Jedyne do czego mogę się czepnąć to końcóweczka. Utwór sobie gra' date='a tu nagle: bach! i koniec. Trochę wolniej go "spowalniaj" [/quote'] To spowolnienie wynikło z tego, iż sama nazwa mówi - jest to tenminimix. Nie mogłem przedłużyć do dropa, więc tak właśnie zakończyłem. Dlaczego tak szybko? Dlatego, że jak pisałem wyżej musiałem zmieścić się w 10 minutach. Co do 4 min - No cóż wadliwa piosenka, bo sprzęt nie ma z tym nic wspólnego. Na PC jest to samo. Zauważyłem dopiero po mixie. Co do 6 min - Nie wiem co tam mogło nie wyjść jak jedna piosenka leciała, a przejście wchodziło dopiero w 7:20. ;D (tzn. kick z tamtej piosenki jeszcze leci ;d) Z tymi kucykowymi utworami to chodziło mi o coś takiego z pierdol ciem. Link do komentarza
Swiftone Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Z tymi kucykowymi utworami to chodziło mi o coś takiego z pierdol Yay! ciem. Masz, miksuj. A co do samego filmiku, nie znam się na tym, ja robię muzykę, i w życiu nie miałem okazji DJować (tak to nazwać?). Link do komentarza
SonicDash Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Poza paroma przejściami (już wyż.wym) to zrobiłes to solidnie. PS:Trzeba mieć jakieś zezwolenie na zamieszczanie setów? Link do komentarza
Recommended Posts