Fikus Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Jest książka i jest też film! c: Osobiście ja wolę książkę bo trochę ciekawsza ale i tak film był powalający. Wiem , że 22 listopada bieżącego roku będzie premiera drugiej części , która nazywa się ,,W pierścieniu ognia'' Myślę , że warto było by obejrzeć c: A wy co o nim myślicie? Link do komentarza
Mellie Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Filmu nie oglądałam jeszcze, ale książkę wciągnęłam jednym tchem @@ Wystarczyły 24h żebym ją przeczytała (pożarła) w całości XD Kocham Katniss. Kojarzy mi się z jedną z bohaterek z Jutra, Ellie. Też książka była przedstawiona podobnie, pisana z 1 osoby. Ale nie o tym. Ogólnie, masa akcji, genialny pomysł i... Każdemu polecam. ^^ Link do komentarza
Black Hayate Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Oczywiście, że przeczytałam książki i obejrzałam film. Nie zawiodłam się na ekranizacji i czekam na kolejną część. Mam nadzieję, że "W pierścieniu ognia" mnie nie zawiedzie. To będzie cudownie Link do komentarza
Bezik Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Oglądałem jakieś dwa miesiące temu pierwszą część i nie podoba mi się za bardzo. Taka sobie historyjka, zakończenie też nie powala... Nie pamiętam tego zbyt dobrze, ale było to dość naiwne i raczej negatywne odczucia miałem. Link do komentarza
Merszyt Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Ja książki nie czytałem, bo oglądałem film, ale z tego co widzę, to jest świetna. I ja też czekam na drugą częśc. Pewnie będzie cud, miód i orzeszki Link do komentarza
Recommended Posts