Shining Armor Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Witam. Chce wam pokazać swoje rysunki więc tu macie mojego DeviantArta. Żeby nie było tak pusto to wstawię kilka moich prac. I jeszcze efekt nudów na lekcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Śliczne! ;_; Tylko ostatnia Chrys mi się nie podoba, wydaje mi się że jest nieco za długa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Źlidźne. *.* Kryśki są świetne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Dobrze z kolorem wychodzą,tak piszę bo patrzam na Chrysalis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shining Armor Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Śliczne! ;_; Tylko ostatnia Chrys mi się nie podoba, wydaje mi się że jest nieco za długa Możliwe, ale to była moja pierwsza Krycha więc wyszła jak wyszła. Źlidźne. *.* Kryśki są świetne. Dzięki. Dobrze z kolorem wychodzą,tak piszę bo patrzam na Chrysalis Dzięki, skoro tak mówisz to może będę robił więcej rysunków w kolorze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Łoj nie ma za co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Tułów obu Chrys wydaje mi się odrobinę za długi, ale to nie przeszkadza, bo twoje prace i tak są fajne:changeling:. Widać, że długo już rysujesz. Nie mogę się doczekać rysunku Księżniczki Cadence! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shining Armor Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 No to pora na coś nowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Ładnie.. Badzo ładnie C: Czym rysujesz? =^.^= Łap Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shining Armor Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Najpierw robię szkic a potem poprawiam markerem do płyt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Jej *.* Ja głosowałam na króla Sombrę. Wygląda prawie zupełnie jak ten. Śliczna Cadzia, tylko że trochę włosy chyba ma za krótkie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shining Armor Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 Wiem, że dawno nic nie wstawiałem ale to wszytko wina szkoły. A co do rysunków to moją ulubienicą jest Krycha wiec oto dwie moje prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts