Flower-Shy Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Część druga, ponieważ z tamtą się coś stało. Na początek mogę dać Lunę, której się coś stało z nogami u.u Proszę tylko o krytyki, jeśli chcesz tu wypisywać rzeczy typu "fajne" to idź do innego wątku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Kopytka większe bo proporcjonalnie do tułowia są małe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 RUJNUJECIE MI MOJĄ KARIERĘ! x"D A tak na serio to wydaje że skrzydło jest albo za małe albo za długie,ten tym skrzydła nie powinien być taki długi.Gdyby Piora były dużo,dużo dłuższe było by lepiej :I i chyba nogi są za chude do jej masy :"I A za tą grzywę to masz wyjść... Za ładne :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Wychodzę do innego wątku.. może tylna nóżka powinna być masywniejsza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Przecie to jest epickie, nie mam do niczego zastrzeżeń, może nasada skrzydła i nogi, ale to nie zmienia faktu że epickie ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts