Flutteryay Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 Taka tam prosta i łatwa w obsłudze strzelaninka. Chciałabym wiedzieć kto gra, lub może kto zacznie grać żeby ewentualnie razem pograć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 Właśnie pobrałem, mogę w każdej chwili zagrać. Dużo grywałem w Soldata i Stick Soldiers więc nie będzie dość trudno EDIT: Najnstety, Złomek w stosunku do HerbacianychŚwiatów zachowuje się podobnie co do większości gier (czyt. Ekran skacze i po chwili gaśnie) :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 Już się ściąga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 To ja też napiszę, że mi się ściąga. Najbardziej zachęciło mnie chyba to, że to trochę podobne do Soldata i oczywiście, że można pograć z normalnymi ludźmi, a nie cheaterami i hejterami. EDIT: Dobra mogę grać. Gra fajna, ale Soldat jest lepszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Marzec 20, 2012 Share Napisano Marzec 20, 2012 gram, ja gram w kulki, kulki skaczą i strzelają, ja szczęśliwy :) kto gra i kiedy pisajcie do mnie na skajpaju Jakub Mitrosz, ale nie spamujcie mi na Odyna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Ja sobie od czasu do czasu pogrywać w Światy Herbaty popijając herbatkę i uderzając niemiłosiernie palcami w klawiaturę lubuję. Dawno nie grałem więc czekam na propozycję gierki jako oktis123 (skajpaj). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szango297 Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Ja bardzo chętnie zagram z kimśkolwiek... Jak kto chce grać pisać na dagda297 (skype) pisać tylko jak dostępny/zaraz wracam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor01_PL Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Czasem sobie pogrywam, ale rzadko (jakoś zapominam o niej ).Można by się kiedyś umówić i zagrać tak grupowo w doborowym towarzystwie Bronies. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 Od niedawna mój złom chyba dostał błogosławieństwo Leoovre'a... Herbaciane światy... Działają... Płynnie... I Żadnych błędów związanych z optymalizacją... Gram pod nickami: [PL] Vanadiss i [PL] Vinyl Scratch. Na ogół odwiedzam servery CTF, Block, różne miasta [eastcity, moro's city i inne pierdoły] i Zombie. Kocham nachędażać Ninją i Shotgunem. Lubię fistaszki. Chętnych do gry zapraszam na Skajpaja pod adresem "Explosivo32". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 Ja też pogram, ale tylko w Deathmatch (czy jak tam się to nazywa...). Pisać na Skajpaja: zaraza82pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muddy Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Grałem kiedyś, całkiem fajna gra, ale mi się szybko znudziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts