Szarik181 Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Cześć. Ostatnio zacząłem robić tzn. modyfikować GTA tworząc tekstury ubrań, paintjobów itp. W tym temacie chciałbym wam przedstawić właśnie efekt mojej pracy i właśnie do tego będę je wrzucał (jeśli będą problemy, to usunę temat). Proszę: Ubrania Paintjoby Na razie tyle co zrobiłem. Kto wie, może kiedyś stworzę paczkę modów MLP do San Andreas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 T-shirty super, Matko, jak ja dawno nie modowałem GTA... Aż przez Ciebie chyba sobie ściągnę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 T-shirty super, Matko, jak ja dawno nie modowałem GTA... Aż przez Ciebie chyba sobie ściągnę... Hehe. Dzięki, szukam właśnie serwerów, żeby je wrzucić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Świetne, naprawdę świetne. Kurde, przypominają się czasu kiedy siedziało się przy pc non stop i grało się w San Andreas . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Hahah nie ma to jak strzelać i mordować w gta postacią w koszulce z my little pony xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Hahah nie ma to jak strzelać i mordować w gta postacią w koszulce z my little pony xd Zaraz mordować, a może zbierało się gang (tworzyło fandom) ? Kurde' date=' przypominają się czasu kiedy siedziało się przy pc non stop i grało się w San Andreas . [/quote'] Albo siedziało i pakowało mody "aż się gra nie sypnie" Albo dobierało handlingi do driftu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Najlepiej grać na SAMP'ie lub MTA ;] Więcej funu i to z ludzmi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Więcej funu Grywałem na różnych serwerach, na tych normalniejszych, jak i na tych z cziterami. Kosmiczne jajca były tu i tu Czasem mogłem pokusić się o stwierdzenie, że poziom odpałów w SAMP przekraczał TF`a 2. W sumie, gdyby powstał forumowy serwer SAMP na admina nadał by się Discord Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 W sumie, gdyby powstał forumowy serwer SAMP na admina nadał by się Discord Discord 2 Gdyby powstał serwer to mało ludzi grałoby w SAMPa. Okej stworzyłem parę skinów To na razie tyle z mojej strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Stworzyłem taki paintjob, na razie jest w fazie testów. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Post pod postem, no cóż jak nikt nie komentuje? Kolejna aktualka. Ulepszony Skin do Tornada Rainbow Dash Shotgun AJ country rifle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulaj Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Na prawdę fajnie. To musi zabierać dużo czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Na prawdę fajnie. To musi zabierać dużo czasu. No cóż zabiera mi sporo czasu tylko z skinami do pojazdów, do całej reszty trochę mniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Fajnie by było mieć w realu taki samochodik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 No i kolejna porcja leci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Odświeżam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 bardzo ciekawe prace! Aż od nowa zagłębiam sie w moją kolekcję w poszukiwaniu SA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Czerwiec 20, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Dawno mnie tu nie było. Daję nowy skin pod Flasha z Vinyl Scratch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Lipiec 5, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2013 Kolejna porcja, tym razem z Cadence Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Lipiec 14, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2013 Grał bym xD a poza tym bardzo ciekawe projekty oby tak dalej... może kiedyś zrobisz to w takiej ilości ze cała gra będzie inaczej wyglądać Kto wie może kiedyś przerobię całe GTA, a tak to nie myślałem nad tym wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Sierpień 2, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2013 (edytowany) Lecą kolejne obrazki W tym ostatnim jest napis źle ustawiony. Mam jeszcze pomysł na skin z Rose pod Chargera Na razie to normalny model bez żadnych paintów, nic jeszcze na nim nie robiłem. Edytowano Sierpień 2, 2013 przez Szarik181 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Sierpień 2, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2013 Fajny samochód. Jak się modyfikuje GTA San Andreas? Dzięki, ale ja go nie stworzyłem, znalazłem go na jakieś stronie z modami Co do modyfikacji jest kilka programów IMG Tool 2.0, Spark Tool, SAMI (San Andreas Mod Instaler), Alci` Img Tool, Zmodeler, GXT Editor itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Sierpień 2, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2013 Podobnie się robi modyfikacje do Civilization 4, też wiele programów trzeba znać, tyle że tamta gra jest modowalna specjalnie. Interesowałeś się grafiką 3D? Blender jest dobry. Co do GTA, chyba kiedyś grałem w to u kuzyna, ale nie instalowałem do niej modów. Kiedy twój mod znajdzie się w fazie BETA testów? Raczej nie za bardzo się interesowałem grafiką 3D. Mój mod jest po testach i wymaga kilka przeróbek, zależy o jakim mówisz, tym co wydałem teraz czy innym? Bo mam trochę tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Sierpień 2, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2013 Wiesz dawno tutaj nie zaglądałem... A jak nie chcesz nie pisz.... edit: Po przeglądzie tematu nadal uznaje, że ja tam bym nie umiał modować GTA na takim poziomie jak ty. (najbardziej mi się podobają samochody.) Więcej nie musisz mi odpowiadać. Będę upierdliwy i odpiszę, gdybym dalej to robił to i tak nie dorastałbym do pięt tym nieco lepszym, najbardziej lubię samochody oryginalne edytowane np.: http://www.libertycity.ru/uploads/download/gtasa_othercars/fulls/8po54ue9k0d5begld1p83e5t06/13726023194596_gallery505.jpg Perennial sedan lub taki http://www.libertycity.ru/uploads/download/gtasa_othercars/fulls/28j4ti0gskc710ol0jg211kpv4/13715341594711_rrrsrsrrsr.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 Teraz kolej na monster trucka z Big Macintoshem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts