Szarik181 Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 Teraz wziąłem się za budynki. Na razie pierwsza wersja. Jak mi się dobrze powiedzie to przerobię tą fabrykę w Blueberry na taki styl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Sierpień 21, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2013 Kolejne pojazdy, tym razem z uniwersum Biur Adaptacyjnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Sierpień 21, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2013 Bardzo dobrze ci to idzie. Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 Not big mod, but... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InsektPL Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Dodaj ciuchy twoim członkom gangu, będzie gang broniaczy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Sierpień 29, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2013 Jak chcieliście, to tak zrobiłem, Na razie tyle, potem zrobię więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 1, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Gang otrzymał nowego brony`ego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 1, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2013 (edytowany) Super ta modyfikacja. A potrafiłbyś no nie wiem, coś poza teksturami? Albo zrobisz pack i do FGE? Niestety nie, tylko tekstury. W sumie nie myślałem, o tym żeby zrobić paczkę, ale mogę taką zrobić. EDIT: Chciałem jeszcze napisać, że paintjoby samochodów nie są zadawalające i niektóre czekają na przeróbki. Edytowano Wrzesień 1, 2013 przez Szarik181 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Dobrze, ale się dowiem z FGE? Tak, ale tak szybko nie wejdzie, mam jeszcze dużo do zrobienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Kolejne screeny lecą 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 (edytowany) Pobierałabym. Edytowano Wrzesień 2, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Jakbyś tak zrobił modele kuców łażących po mieście byłby naprawdę fajny mod. Są takie modele, tu masz filmik Nawet jest Spike Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Zabawnie to wygląda. Albo nie. Nie Mane6, a OC po ulicach, chociaż jak tak się zastanowić to psuje klimat gry. Tekstury OC da się zrobić, tyle że trzeba zgody autora, bo modelować nie umiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Paczka jest prawie gotowa, teraz wystarczy ją spakować i wysłać na serwer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Dowiemy się na FGE? Chciałbym o tym przeczytać na blogu i zaznajomić się z recenzją redaktora. Mod zawszę można aktualizować. Spokojnie, dowiecie się, paczka powinna się pojawić dziś wieczorem albo jutro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Paczka została wysłana, teraz trzeba czekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 7, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Paczka została wrzucona na chomika, bo zanim ci z FGE się ruszą, to minie 1000 lat. http://chomikuj.pl/Szarik181/Prywatne/GTA tu macie link, a hasło to "GTAMLPFiM" oczywiście bez cudzysłowiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Fajnie by było zrobić Ponyville w GTA i taki serwer RolePlay w MTA. Szkoda, że nie umiesz modelować Same screeny całkiem fajne chociaż czasami te obrazki są słabej jakości (szczególnie znaczki Luny na ubraniach gangu). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 7, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Wiem, że są słabej jakości, ale wciąż się uczę teksturowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 21, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Październik 5, 2013 Autor Share Napisano Październik 5, 2013 Tym razem Monster z Braeburnem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Październik 6, 2013 Autor Share Napisano Październik 6, 2013 Ostatnio mam za mało chęci by coś zrobić z modami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts