pepeh Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Nowy telefon nowy problem mam teraz xperie i ja nie wiem jak sony robiło te telefony bo próbuje próbuje i za nic nie mogę tapety zmienić biorę i pobieram tapete niby na tą rozdzielczość a i tak 1/3 mi ucina. Może ktoś z Was wie co robię źle oczywiście próbowałem używać jakichś apek do tego ale bez skutku. Z góry sorry jeśli zły dział Link do komentarza
Bezik Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 A nie masz Ty w tej xperii może czegoś w stylu tapeta na 3 ekrany, tak jak było na avilli? To by tłumaczyło dlaczego ucina 1/3 akurat. Link do komentarza
pepeh Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 hmm no na xperii jest 5 pulpitów inna rozdzielczość Link do komentarza
FaithFire Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Nie można usunąć na Xperii pulpitów? Pytam bo Xperią się nie bawię. Link do komentarza
pepeh Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 też nie wiem czy się da ale pewnie nie Link do komentarza
Recommended Posts