Gość Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 (edytowany) < Jeśli wątek jest w złym miejscu, proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu.> ------------------------------------------------------------------------ Więc tak. Jeśli ktoś posiada telefon firmy Samsung z Bada, i jest fanem MLP, to ten motyw, który własnoręcznie zrobiłam, jest specjalnie dla was. Jak chcecie to możecie wystawić opinię (0/10) o tymże motywie. Download: http://speedy.sh/BP2Kx/My-Little-Wave.smt I to chyba tyle w tym temacie. A! I jeszcze załączam screena z menu, żebyście zobaczyli jak to wygląda. Edytowano Czerwiec 28, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Ja chętnie bym pobrał, ale pliku nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 <Reupload> Nie zauważyłam wcześniej, że coś się z plikiem stało - już poprawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Wiem, ze o trzy miesiace za pozno, ale owszem, jest to zly dzial. *ziew* Przenosze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts