eragon333 Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Okazuje sie, ze Pinkie ma niedlugo urodziny. Co bys ty przygotowal(a) na urodziny naszej zabawnisi? Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Mi chodzi co dokladnie. Np jakie balony. Jakie zabawy. Link do komentarza
RedSky Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 IMPREZĘ! - powtórzył nasłuchując facepalma autorki tematu. Balony w kolorach sierści wszystkich jej przyjaciółek. Albo lepiej, niech każdy gość dostanie balon w swoim kolorze! Przyjęcie ma ogarnąć całe Ponyville. Niech Twilight zaprosi księżniczki, koniecznie dodając w wiadomości, że będzie ciasto. Kilka tortów, różne smaki. Ciasta piętrowe, dajmy je zaprojektować Pinkie, będą ciekawe. Aha, i ma być Discord. Będzie zachwycony chaosem panującym na urodzinach. Chcemy wywołać uśmiech na jego twarzy, co nie? Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 26, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Dobry pomysl na balony. Ale mam jedno ale. To ma byc przyjecie niespodzianka. Jezeli ktos chce to moze byc odwrotnie... Link do komentarza
Blublemi Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Myślę że Impreza w sadzie apple jack.Niech każdy przygotuje babeczki w różowym kolorze,serpentyny w neonowych barwach wielki tort w jakimś fikuśnym kształcie :)Dużo słodyczy.Myślę że najważniejsza jest atmosfera ;P.Może fluttershy przygotuje jakiś występ z ptakami . Link do komentarza
Shyness Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 PRZYJĘCIE!!!! DUŻO BALONÓW, ZWŁASZCZA RÓŻOWYCH, ŻÓŁTYCH I NIEBIESKICH, SERPENTYNY I OCZYWIŚCIE SŁODYCZE!!!!!!!!! MOŻE PRZYSZŁABY TEŻ RODZINA GUMMIEGO I RODZINA PINKIE!!!!! I WSZYSTKIE KUCYKI Z PONYVILLE!!!!! I OCZYWIŚCIE GŁOŚNA MUZYKA!!!!! Link do komentarza
Recommended Posts