Niklas Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Przycisk Powiadomienia nie działa za drugim razem. Przy każdym odświeżeniu forum (f5 czy wejście na stronę) można go włączyć, ale gdy chcę sprawdzić je ponownie, przycisk się nie włącza. Link do komentarza
Divine Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Mi tam wszystko ładnie śmiga. ;d Link do komentarza
Reguś Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Mam taki sam problem ale na fonie Na kompie nie sprawdzalem Link do komentarza
Niklas Napisano Kwiecień 26, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2013 U mnie występuje na Chrome, a dodam, że wcześniej działało normalnie. Wywalenie cache sugerowane przez Skaja nie pomogło. Link do komentarza
Ravin Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Ja ze swojej strony powiem, że przycisk powiadomienia w belce na górze (mam nadzieję, że o ten chodzi) pokazuje okienko w złym miejscu jeżeli strona została przewinięta do dołu. Dzieje się tak tylko w Operze (w Chrome, Firefoxie i IE nie), więc domyślam się już jaka będzie odpowiedź Może jednak komuś to coś rozjaśni. Link do komentarza
Niklas Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Nie wiem czy coś było robione, ale od wczorajszego popołudnia błąd przestał występować. A teraz około 9:20 znowu nie działa ;_; Link do komentarza
Recommended Posts