GreenBolt Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Imie: GreenBolt Wiek: 20 Pleć: Ogier Rasa: Pegaz Znaczek: Zielony piorun Talent: Tworzenie Burz Pochodzenie: Cloudsdale Zamieszkanie: Cloudsdale Lubi: Szarlotki,spać na chmurach Nie lubi: Wysokich temperatur, żyć na ziemi Charakter: Miły, przyjacielski i pomocny Krótka Historia: Urodził się w Cloudsdale, Swój znaczek uzyskał kiedy miał 10 lat podczas zabawy z kolegami. Pracuje w Fabryce pogody, na oddziale tęcz. Link do komentarza
Pan E Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Ehm... to jest wszystko ? Przecież tutaj nawet nie ma co oceniać. Link do komentarza
GreenBolt Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 jak bd miał klawiature to więcej napisze,narazie pisze na ekranowej Link do komentarza
GreenBolt Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 (edytowany) no dobra widze ze lubicie tu jechac po ludziach, Chciałem wrzucić coś na początek, chociaż by i obrazek, historie napisze jak dostane klawiature, a co do wygladu kucyka to mi sie podoba wiec wypier..... aha i co do wielkości to zdjęcia są wrzuconw w High resolution. PS. na niemieckim forum wszystkim się podobało, polacy zawsze będą polakami. I pamiętaj o tym ze mój kucyk pracuje w Rainbow factory, a z ludzi tez da się robić spektrum. Więc uważaj na przyszłość co o kim piszesz. Edytowano Maj 2, 2013 przez GreenBolt Link do komentarza
FireRock Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Nie chcę nikogo urazić,ale ten Oc jest straszny.A ta historia za długa serio dłuższego się nie dało?! Link do komentarza
Ylthin Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Pohamuj nieco, kolego, a nie się od razu ciskasz o byle uwagę i odgrażasz Rainbow Factory (mwahaha lol*). Na krytykę trzeba być zawsze gotowym, taka jest konsekwencja publikowania czegoś w szerszym gronie - ktoś może wytknąć ci wady twojego projektu. I niestety, ale Carrion ma rację. Twój OCet wpisuje się w schemat: "jak NIE robić postaci". Chodzi tu w zasadzie o wszystko: wygląd, brak osobowości, CM (przemalowany znaczek RD? a można prosić o więcej oryginalności?)... *Przepraszam, ale jak widzę ludzi, którzy grożą forumowym strangerom przez sieć, to automatycznie odpala mi się tryb Wrednej Piczy. Nothin' personal, y'know. Link do komentarza
Pan E Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 no dobra widze ze lubicie tu jechac po ludziach, Chciałem wrzucić coś na początek, chociaż by i obrazek, historie napisze jak dostane klawiature, a co do wygladu kucyka to mi sie podoba wiec wypier..... aha i co do wielkości to zdjęcia są wrzuconw w High resolution. PS. na niemieckim forum wszystkim się podobało, polacy zawsze będą polakami. I pamiętaj o tym ze mój kucyk pracuje w Rainbow factory, a z ludzi tez da się robić spektrum. Więc uważaj na przyszłość co o kim piszesz. Człowieku tutaj nawet nie ma po czym jechać, OC się wstawia jak jest gotowe Ale zaczynamy - cytując poprzednika wygląd jest tragiczny, próbujesz sponifikować Darth Vadera (chociaż sądząc po kopiących po oczach zielonych wykończeniach raczej banelinga) ? nie mówiąc już o tym że takich OC są tysiące i zdjęcia w HD tego nie zmienią - kompletne pustki tam gdzie powinna być historia - charakter streszczony w 3 słowach - brak historii zdobycia CM (wiesz 3 słowa się nie liczą) - "Znaczek : Zielony piorun" daltonizm łapie ? on jest zielono-czarny tak do wiadomości - nie ma to jak 3 metrowy kuc Nie wiem co to za "niemieckie forum" i nie chce wiedziec skoro mają tam taki poziom, ale tutaj musisz trzymać się przynajmniej minimalnego poziomu. Link do komentarza
GreenBolt Napisano Maj 3, 2013 Autor Share Napisano Maj 3, 2013 mnie się podoba, może troche przesadziłem z wysokością,ale reszta jest dobra, po drugie on nosi strój ponieważ chce ukryć blizny Link do komentarza
Ylthin Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Tak. Tobie się podoba. Moje pierwsze rysunki kuców też mi się bardzo podobały, dziś aż się boję na swoje dA wchodzić. OC jest kiepski, handluj z tym. I naucz się samokrytycyzmu, zanim ktoś naprawdę da ci w kość. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 A więc: Sprawdź najpierw zasady dodawania OC , tam jest adekwatny obrazek. (Nie żebym na niego zwróciła uwagę podczas robienia OC, mój nawet nie jest kucykiem) Przedłuż historię, i to jak najszybciej. Link do komentarza
GreenBolt Napisano Maj 3, 2013 Autor Share Napisano Maj 3, 2013 We wtorek dostanę klawiaturę więc napisze ,a co do oc to mam nawet fajny fanfic wymyślony ,dlaczego ma takie kolory Link do komentarza
Ylthin Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Lepszym pomysłem byłoby zapisanie np. w pliku *.doc na komputerze danych OC, stopniowe rozpisywanie i uzupełnianie, a następnie szybkie sprawdzenie ukończonej postaci i publikacja gotowych informacji na forum zamiast wrzucenia na szybko i byle jak nieukończonej postaci... Link do komentarza
Kamk0w11 Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Proszę o usunięcie tego tematu , zrobię nowy z lepszym OC Link do komentarza
Recommended Posts