delet this Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 A więc straaasznie ostatnim czasie mi się nudziło. Wpadłam na pomysł aby zrobić filmik (tribut) Luny, Chrysalis i (przy okazji) Cynder. Co o nim sądzicie? Jeśli to zły dział to strasznie przepraszam . Przepraszam za jakość , ale zawsze się psuje jak dodaje filmik na jakieś forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorczu Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Hmmm... Nie urywa, ale źle nie jest. Imho w następnych PMV postaraj się poskładać to w jakąś całość tzn historię, żeby kadry były w jakimś stopniu zależne od siebie. Może dla typowego Broniacza nie będzie to zbyt składne z racji że zna fabułę ale dla osoby która nie widziała jeszcze MLP może być dobrym zachęceniemdo oglądania i do tego nie będzie spoilem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 Kolego ja robię Animashe, więc zrobiłam na planie Animashu. Czyli po prostu dopasowywałam do muzyki. O jakiego typu historię ci chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Heh, właśnie sobie obejrzałem na youtubie filmy "A New Beginning", "The Eternal Night" i "Dawn of the Dragon". Później znalazłem filmik z Luną i Cynder i wreszcie ten wątek. Faktycznie, między Luną i Cynder jest kilka podobieństw: * Obie były opętane przez mroczne siły i mają swoje własne demony. * Obie czują się winne z powodu swojej przeszłości. Zresztą ta przeszłość czasami się na nich mści. * Obie zostały wyzwolone jako ważny element fabuły. * Nawet po zmianie na lepsze, obie są nieco mroczniejsze od swojego otoczenia. * Obie są przeopione. * Obie są w jakiś dziwny sposób atrakcyjne. Aha, no i Ember z poprzedniej części od biedy przypomina Księżniczkę Cadence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts