ChOmIk Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Ostatni mi się bardzo podoba . Dawaj sobie, więcej czasu, bo inaczej brzydkie kreski ci wychodzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 Jego buty wyglądają na bardzo ciężkie. pewnie nie lubi w nich biegać. Biega i to bardzo szybko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 ale super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Umie śpiewać,umie grać na gitarze i do tego jeszcze umie rysować Ogromne brawa!!! Naprawdę świetny,a ten ostatni rysunek...tak mnie zcięło z nóg że nie wiem co powiedzieć,świetnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Sierpień 3, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2013 Dobra długa przerwa ale jest Wojna!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts