ScarlettWarrior Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 www.scarlettwarrior.deviantart.com ----> zapraszam do mojej galerii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GallifreyBrony Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 masz talent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiszaPL Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Patrzę na te twoje prace i widzę, że świetnie ci wychodzą kucyki. Cieniowanie poprawne, kolorowanie bez prześwitów, a anatomia też dobra. Radzisz sobie z wieloma pozami. Za to duży plus. W niektórych rysunkach widzę tło... sama chciałabym tak robić, ale cóż... nigdy nie próbowałam. Moja końcowa ocena to 9/10. Dlaczego nie 10? Chodzi o to, że patrząc na dział "My OC" zobaczyłam tego kucyka: Co jest w nim nie tak? Nie mówię, że jest brzydki, bo jest naprawdę ładny... ale te ciemne plamy są moim zdaniem przesadzone. Nie mówię, byś przestała tak robić, to moje zdanie. Więcej jest ludzi lubiących ten styl, niż nie lubiących. Pozdrawiam i mam nadzieję, że będziesz rozwijać swój talent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScarlettWarrior Napisano Maj 5, 2013 Autor Share Napisano Maj 5, 2013 Misza, jak zauważyłaś zapewne, kucyk ten wzorowany jest na panterze śnieżnej, zwanej irbisem, który to jest jednym z moich ulubionych zwierząt, więc plamy są tu rzeczą naturalną. Dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Zacne. Cieniowanie ładne i "płynne". Ja tak nie umiem Bardzo ładnie dobrane kolory. A co do ww. OC, to twój kuc, więc raczej nie ma co o jego designie nie ma co dyskutować Zazdroszczę Ci umiejętności do "pozowania" kucy. Ogólnie bardzo dobrze rysuj dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Świetne prace, ja bym im tylko oczy poprawiła troszkę do przodu i powiększyła. A ten OC wyżej jest w porządku, tylko brzuch ma za nisko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GallifreyBrony Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 za to TEN kuc od razu rzucił mi się w oczy. Jest genialny! Podoba mi się w szczególności o.0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScarlettWarrior Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Anathiela - nie chcę i nie chciałam rysować typowo w stylu MLP, którego jest multum na DA - ja rysuję kucorki po swojemu, co sprawia mi wielką radość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 WOW, tylko tym słowem mogę opisać co widzę! Rysujesz bezłbędnie, wszystko jest na swoim miejscu proporcje, piękne kolorowanie, aż ździw jestem że nie mogę się do niczego przyczepić, a jednak mogę!! Czemu tworzysz tych prac tak mało, śmiało dziel się sztuką i pisz posta, jeżeli skończysz jakąs pracę, najbardziej epicko wyszło Ci moim zdaniem to http://scarlettwarrior.deviantart.com/art/Commission-Rainbow-Star-360359184 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 galeria miodzio! Prace są takie czyste, masz bardzo sympatyczną własną kreskę^^ Czy robisz może rysunki za rysunki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts