Turoń Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Niestety mam taki beznadziejny internet który ciągle mi się zrywa. Wcześniej nie było to aż tak uciążliwe, bo gdy napisało sie posta i wysłało gdy net znikł to wystarczyło "cofnij" i post się odzyskiwał. A teraz jest tak ze całość się traci i trzeba pisać wszystko od nowa.. Nie wiem czy da się cos z tym zrobić,ale byłoby skrajnie fajnie gdyby się udało bo ciągle zapominam kopiować postów nim je wyśle... Link do komentarza
Siper Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Przecież w IP.Board jest automatyczny system zapisywania postów na wypadek nie wysłania. Link do komentarza
Turoń Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 Nie wiem coż to...bodajże wcześniej na początku po zmianie "silnika" wszystko działało, a ostatnio coś mi tak nie zapisuje.. Może coś u mnie jest popsute? Wiadomo jak to naprawić? Link do komentarza
Decaded Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts