Hajime Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 http://translate.google.pl/ Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Selektywne cytowanie, mam nadzieję że pomogłam... Ba dum tsss A tak na serio to chyba niezbyt to przeszkadza, ale skoro już zrobiłeś temat to czekamy aż to naprawią Link do komentarza
Niklas Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Serio? Trolling? Wow, jestem pod wrażeniem. Link do komentarza
Skysplit Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Gotowe. Wszystkie inne braki w tłumaczeniu(oraz jeśli się komuś, to także propozycje tłumaczenia xP) także proszę zgłaszać. Można w tym temacie, dlatego pozostawiam otwarty w razie czego BTW. Następnym razem za spam/offtop polecą warny :3 P.S. musiałem się przebić przez paręset innych wpisów od tłumaczenia 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Kolejne dwa dupele: Największą ilość użytkowników jednego dnia, X, osiągnięto (data). Dawaj Pomoc czy coś takiego xd Link do komentarza
Recommended Posts