Rebon Alchemist Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Siemanko! Jako, iż jest to dział o filmach i muzyce to mam pewne pytanie, otóż nie mogę znaleźć fajnego remix'a piosenki z My Little Pony. Jest to muzyka której przeważnie słucham ale nie chcę w kółko słuchać tego samego dlatego chcę wiedzieć jakie jeszcze możecie polecić. Aktualnie słucham/znam: Sim Gretina - I've seen Arias Aftermath - The Ballad of the Crystal Empire Aftermath - Winter Wrap Up JoniedTheHerd - Raise This Barn JoniedTheHerd - Love is in Bloom Sim Gretina - A True True Friend Aftermath - A True True Friend Sim Gretina - Raise This Barn JoniedTheHerd - B.B.B.F.F Aftermath - I've Got To Find a Way Sim Gretina - Celestia's Ballad Sim Gretina - I've Got To Find a Way MBAlpha - I've Got To Find a Way Sim Gretina - Love is in Bloom Sim Gretina - B.B.B.F.F Jeśli znacie równie fajne remix'y to podajcie ich tytuły. Bardzo chętnie posłucham nowych. A i tak wiem, że jest inna muzyka niż Remix'y MLP, ale nasłuchałem się tego tyle, że wolę usłyszeć coś bez przekleństw itp. jeśli wiecie co mam na myśli. Dzięki i Pozdro :cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Zapomniałeś o mojej ulubionej: Jeśli znacie równie fajne remix'y to podajcie ich tytuły. Bardzo chętnie posłucham nowych. A i tak wiem, że jest inna muzyka niż Remix'y MLP, ale nasłuchałem się tego tyle, że wolę usłyszeć coś bez przekleństw itp. jeśli wiecie co mam na myśli. Dzięki i Pozdro :cGfSS: EEe nie wiem. Jakich przekleństw? PS. Mam same covery, mogą być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 O przekleństwa miałem na myśli rap i reagge o jaraniu zioła. A jeśli masz jakieś kawałki z MLP to możesz podać, chętnie posłucham. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 The Living Tombstone ma tego sporo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Wiem, ale to jednak nie to czego szukam. Chociaż Smile Song wyszło mu genialnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Wiem, ale to jednak nie to czego szukam. Chociaż Smile Song wyszło mu genialnie. Niewiem czego szukasz, ale bezwstydnie wrzucam tu swoją listę: http://goo.gl/QSCtN Mam nadzieję że nie ograniczasz się tylko do elektroniki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 Dzięki za playlistę a co do Tombstone'a to jego remix'y mi nie odpowiadają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicDash Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Ja coś znalazłem, ale nie mogę sobie więcej przypomnieć Daniel Ingram - Find A Way (Oblivia Remix) Oblivia - Wonder (niezła interpretacja So Many Wonders) Daniel Ingram - Smile (MRPPony Remix) Daniel Ingram - Love is in Bloom (JayB Remix) JayB - 2 4 6 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts