Swiftone Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Bardzo chętnie wziąłbym w tym udział Ja ze sprzętu posiadam / mogę zdobyć praktycznie wszystko, czego potrzeba Ale jeśli chodzi o komponowanie to jestem zielony Skype - kacper.stolarek I również posiadam gitarę :3 Pięć gitar, żadna nie potrzebna xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Pięć gitar, żadna nie potrzebna xD Nigdy nie wiadomo Swiftone. Im więcej instrumentów, tym więcej pomysłów, a nowatorskie podejście do muzyki dla mnie przykładowo jest rzeczą bardzo ważną. Ja jestem przychylny wszelkim ciekawym eksperymentom. Sam ostatnio skleciłem z elektroniki małego psychodelika opierając się właśnie o zwyczajne klasyczne brzmienie gitary. Zresztą obczaj sam tego performensa: https://soundcloud.com/secondpercent/czemu Mój nick na skype: secondpercent Musimy się umówić na konkretny dzień i godzinkę. Ja proponuję niedzielę, bo zaraz wybywam z domu, a jutro cały dzień jestem poza domem i nie wiem, o której dopiero będę dostępny. Jak coś to mam neta w fonie i mogę tylko sprawdzić co jest pięć,ale nie mogę tu odpisać. Niech ktoś założy odpowiedni temat i wtedy mnie poinformuje, bo chyba robimy tu mały offtop Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Nigdy nie wiadomo Swiftone. Im więcej instrumentów, tym więcej pomysłów, a nowatorskie podejście do muzyki dla mnie przykładowo jest rzeczą bardzo ważną. Ja jestem przychylny wszelkim ciekawym eksperymentom. Sam ostatnio skleciłem z elektroniki małego psychodelika opierając się właśnie o zwyczajne klasyczne brzmienie gitary. Zresztą obczaj sam tego performensa: https://soundcloud.com/secondpercent/czemu Mój nick na skype: secondpercent Musimy się umówić na konkretny dzień i godzinkę. Ja proponuję niedzielę, bo zaraz wybywam z domu, a jutro cały dzień jestem poza domem i nie wiem, o której dopiero będę dostępny. Jak coś to mam neta w fonie i mogę tylko sprawdzić co jest pięć,ale nie mogę tu odpisać. Niech ktoś założy odpowiedni temat i wtedy mnie poinformuje, bo chyba robimy tu mały offtop W sumie nie wiem co o tym myśleć, o tym performensie xD wez wokalu, z bardziej zmasterowanym padem (w sumie ciekawy glitch, choć dość monotonny, jaka wtyczka?) byłoby naprawdę dobrym glitchem/IDM'em. Tak czy siak, przenosimy się na Skype, bo dużo tego spamu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graphite Shine Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 Poszukuję również osoby ogarniającej gimpa Bardzo proszę chętnych o odpowiedź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiXer Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 A nie lepiej, aby: założyć dropboxa zainstalowac na nim fl-a zrobic skrot na kazdym z waszych pulpitów Będziecie mieli na żywo dostęp do katalogów a myśle, że z pięć gb to na instalacje fl-a wystarczająco. wtedy będziecie mogli, zamiast wave wysyłać same pliki flp bo treść będzie u wszystkich jednakowa! Ta da! Chyba, że będziecie korzystać z dwóch innych daw-ów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georg Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Hehe ;P Same propozycje muzyczne ;D Jeśli chodzi o mnie to mogę cię nauczyć Blendera, podstaw autodesk Maya, Gimpa, hmmm i edycji wideo w corel video studio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WarlockBrony Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 ja polecam się jako basista i gitarzysta jak narazie gram na klasycznej ale zaraz kupuję gitare bc richa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się