Flutteryay Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 Imię (i przezwisko): Yusuf Tazim Rodzina: Ojciec Abas (zginął), Matka Sofia, Brat Manuel. Rodzinne miasto: Konstaponypol Aktualne miejsce zamieszkania: Equestria Gatunek: Ziemny Wiek: 28 lat Wygląd: Brązowy kuc z Czerwoną grzywą i ogonem. Zazwyczaj porusza się w biało-czerwono-czarnej szacie z kapturem, pod którą nosi żelazną zbroję. Cutie Mark: http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.o...d=28389366 Specjalne zdolności: Wspinanie się po budynkach, duża umiejętność walką z ukrytych ostrzy, puginału i innych tego rodzaju broni. Charakter: Honorowy i poważny, jednak w luźniejszych chwilach chętny do pogawędek i różnych historii. Walczy w imię jego bractwa. Krótka historia: Yusuf urodził się w mieście daleko od Equestrii. Były tam ciężkie warunki z powodu kradzieży i zabójstw. Jego rodzina pracowała w porcie. Ładowali oni towary na transportowce. Kiedy Yusuf miał 7 lat jego ojciec Abas Tazim, zaczął go uczyć walki obronnej. Rankiem i popołudniem gdy jego ojczym miał wolny czas, walczyli na drewniane miecze i opowiadali sobie różne historie. Czas tak mijał latami. Kiedy ogier miał 16 lat biegał ze swoim bratem, który był starszy o 6 lat po dachach, wspinali się na wieże, uciekali przed strażnikami. Pewnego razu gdy Yusuf Tazim został zabrany przez brata do domu z wielką wieżą. Był tam ojciec ubrany w białą szatę z innymi kucykami tak samo ubranymi. Ojciec wyjaśnił mu, że są Assasinami, którzy zabijają różnego typu złoczyńców. Od początku nauka walki i wspinania się była zaplanowana, aby mógł dołączyć do bractwa. Kuc przyjął to z powagą i dołączył do zakonu. Służył tam do 24 roku życia. W jednym ataku jego ojciec został zatruty przez brata, który został wcześniej zdegradowany za pomyłkę. Yusuf chciał pomścić ojca i wyruszył w poszukiwania. Jednak nie znalazł go. Doszedł on do Obrzeży Equestrii mając 26 lat, aby skontaktować się z tutejszym bractwem i zostać najlepszym Assasinem. Kiedy zorientował się, że jego bractwo nie ma tu wpływów założył je i ustanowił się jego przywódcą. Gdy miał 28 lat postanowił wyruszyć w podróż, aby stworzyć kolejny zakon w innym miejscu. Cel postaci (co chcesz osiągnąć): Znaleźć państwo, w którym nie ma Assasinów i zrekrutować ich tam, znaleźć nowe wyzwania. Towarzysz (inny kuc lub zwierzątko):Brak ________________________ Bez żadnych wstępów, zaczynamy ;P ________________________ Delikatny wiatr wiał Ci prosto w twarz. Mimo późnej pory miasto tętniło życiem. Pełno gangów czających się w zaułkach, pewni siebie faceci podrywający każdą pannę przechodzącą obok. I oczywiście zwykli obywatele wracający do domu z pracy. Ale musiałeś iść. To miasto, te kucyki... każdy ma odmienny cel i Twój wymaga stałego podróżowania. Stałeś tak jeszcze przez chwilę na gzymsie wysokiego wieżowca z dala od spojrzeń ciekawskich przechodniów, ale naprawdę poczułeś, że czas goni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Ostatni raz rzuciłem spojrzenie na te państwo, w którym spędziłem 2 lata i jak wiele przygód tu przeżyłem. Kiedy na ulicy było bardzo mało przechodniów, wykonałem skok wiary do wózka z sianem. Wyskoczyłem z niego i pobieglem na północny zachód, przez który powinienem dostać się do Germany, w którym nie postawił kopyta jeszcze żaden assasin, a co najwyżej armia poniuszy. Nie oglądałem się, tylko biegłem przed siebie po dachach budynków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts