MilekHippy Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Szkice: -Ja jako kucyk: (Za gruba szyja) -Z Twilight: Wektory: -Applebloom: -Niebieska Odznaka: -GLaDOS: -Ja: -Derrick J. Wyatt: Source Fimmaker: -Test Twilight: Mieszane: -Twilight: -Reklama Krypta-Tech (Albo jak kto woli Stajnia-Tech): -Praca w toku: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 O, kolejna osoba, artystycznie się ujawnia^^ Trzeba jeszcze trochę poćwiczyć i będzie super, jesteś na jak najlepszej drodze ku temu Widzę że dużo ćwiczysz z głowy, , robisz wersje digital,opierając się na tradycyjnych szkicach. I to jest bardzo pochwalone,bo tak właśnie rozwijają się najlepsi rysownicy :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilekHippy Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 Wektory: Nie kuc, ale w stylu kucykowym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilekHippy Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 Jak chcecie to mogę powstawiać pare niekucykowych prac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilekHippy Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 SCP-173, SCP-106, Twilight Sparkle, SCP-096, Pyro, Szpieg, Ja, Gman, Iron man, Spike, mój pies Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilekHippy Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 Wektory: -Phoenix Wright w stylu kucykowym: -SCP-PL-009 i SCP-106: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Bardzo Cię pochwalę, szczególnie za te szkice łepków z dodatkowym Twoim psem. Właśnie tak się powinno robić, masę szybkich szkiców do ćwiczenia rysunku :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilekHippy Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 (Jakby co to te prace były jakiś czas temu zrobione) Source Filmmaker: Wektory: Tradycyjne: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilekHippy Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 Wektory: Mój Spray do Team Fortress: Normalny i w kolorach tej gry: Mój Znaczek: Source Filmmaker: Wheatley i Twilight: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 To jest świetne, podziwiam. Masz naprawdę wielki talent. ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilekHippy Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Pixel art: -Szpieg -Feedback -Rook Wektory: -Phoenix Wright: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Ciekawe rysunki. Jednak popracuj nad tylnymi nogami i nad pyszczkiem, wtedy będzie naprawdę świetnie. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 LINK Znasz wróżków chrzestnych!!! 8D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilekHippy Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Zmieniłem styl rysowania pyszczków w pozycji 3/4: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 pierwszy szkc wyszedł bardzo fajnie :> Ten nowy styl pyszczków nawet podobny do moich,lubię takie pyszczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilekHippy Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Ja jako inżynier: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilekHippy Napisano Czerwiec 10, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Jakiego typu dzieła najbardziej wolicie widzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilekHippy Napisano Czerwiec 13, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Przedstawiam wam flagę Equestrii: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilekHippy Napisano Czerwiec 20, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Flaga Imperium Zebr: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Kocham to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilekHippy Napisano Czerwiec 21, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilekHippy Napisano Czerwiec 25, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Pinkie Pie wyszła ci przecudnie! Wielkie brawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilekHippy Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Tapeta Stajnio-Kuc 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Fajne szkice. Pyszczki mogły by być odrobinę bardziej okrągłe ale wygląda fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts