ThatIsSoSad Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Cześć. Nabazgrałem pracę na konkurs z angielskiego, to stwierdziłem, że mogę ją tu dać. Od razu mówię, że wiele słów i gramatykę zostało przez moją sorkę poprawionych, ale styl i koncept pozostały takie same. Rzeczona praca Nie jest to nic szczególnego, zasadniczo to moja pierwsza praca w życiu. Dekoracje są imo trochę wieśniackie, ale sorka uparła się. Powiedzcie mi, czy ma sens, żebym pisał więcej, czy raczej nie:P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Link nie dziala, przynajmniej u mnie, ale i tak - nie ma kucow nie ma czytania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 U mnie tez link nie działa..... albo to ja jestem ułomny i nie umiem otworzyć.... pewnie to drugie ale lepiej sprawdź link Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Kwiecień 4, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Dałem nowy link. Ten podobno działa:P Przepraszam za kłopoty @Airlick - ale jak potrenuję, może napiszę coś kucowego, więc muszę wiedzieć, co. To jest pewnie słabe, a fanfiki MLP nie mogą być słabe. To chyba logiczne, co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Wooo dużo angielskich słówek .... (jak to z angielskimi pracami bywa....) Tak więc dzisiaj na pewno nie dam rady tego przeczytać (prędzej mózg mi wyparuje...) ale jutro na bank poczytam i ocenię (najpewniej będzie to pozytywna ocena , bo inaczej nie potrafię ^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Ok, przeczytalem. Piszesz bardzo dobrze, nie wierze ze to twoj pierwszy raz. Jedyne, do czego moge sie przyczepic, oprocz paru literowek - zauwazylem, ze niektore zwroty to polskie zwroty przetlumaczone bezposrednio na angielski - tak nie mozna. Trzeba je zastepowac pasujacymi angielskimi synonimami (jak w tej anegdocie z niemcem kazacym amerykanskiemu zolnierzowi zatankowac ciezarowke - powiedzial 'petrol please' zamiast po prostu rzucic 'gas'. Niby nie ma roznicy, ale jednak jest ). Teraz nie dam ci przykladow bo nie chce mi sie szukac, ale wpadlo mi to w oczy, z drugiej strony moze mi sie tylko zdawalo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Kwiecień 6, 2012 Share Napisano Kwiecień 6, 2012 0 kuców :( Jak nie ma kucyków to tylko kawałek przeczytam i ide spać ;f Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 Aaaaa.....ale ja jestem głupi .... zapomniałem ocenić ... sorrki .... . Czytałem "troszkę" dawno , więc pozwól , ze będzie to bardzo ogólne xD Z tego co pamiętam ... przyjemnie (i dłuugoooo xD) mi się to czytało xD Chociaż szkoda , że nie o MLP :( Tak czy inaczej bardzo dobrze napisane xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 13, 2012 Autor Share Napisano Maj 13, 2012 Trochę się spóźniłeś - konkurs dawno zamknięty, za 3 bodajże tygodnie wyniki. Ale to szczegół. Dzięki za wsparcie, cieszę się, że wam się podoba. Muszę się w końcu za jakiegoś fanfika zabrać Mooże, w wakacje... Proszę o dopingowanie mnie, bo leniwy jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts