Izeer Napisano Październik 7, 2012 Autor Share Napisano Październik 7, 2012 Nie tyle skromnym co obiektywnym ;p Zawsze można coś zrobić lepiej i to dopracować, ale czasami jak sie 3 dni siedzi non stop nad czymś to nie starcza cierpliwości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Znam to uczucie, (ok 20 razy malowałem 1 część ciała, a i tak do bani) i wiem nawet w czym widzisz problem (Klatka piersiowa). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 8, 2012 Autor Share Napisano Październik 8, 2012 Powiedziałbym że we wszystkim widze tu problem, bo jestem czepialski ogólnie xD Odbiegając od tematu na chwile, musze Ci podziękować za ten filmik co masz w sygnie, po prostu świetny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 17, 2012 Autor Share Napisano Październik 17, 2012 Zacząłem sobie troche odnawiać swoje stare wektory, jedne z pierwszych, nie wiem czemu, ale fajna zabawa nawet ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Hehe te spojrzenia mnie powalają ty naprawdę masz wielki talent. Byłeś w jakiejś szkole plastycznej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 17, 2012 Autor Share Napisano Październik 17, 2012 Hahah, lolwut? To tylko digitale, talentu tu nie potrzebujesz, chodze do technikum na profilu grafika wiec cos tam umiem programy, reszte ucze sie sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 19, 2012 Autor Share Napisano Październik 19, 2012 I odnowiona Vinyl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 hmmm... Do cieniowania używasz filtrów czy nakładasz je ręcznie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 19, 2012 Autor Share Napisano Październik 19, 2012 I to i to. Filtry to te przy krawędziach, reszta to narysowane wektorowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 23, 2012 Autor Share Napisano Październik 23, 2012 Bawiłem sie troche wektorem i efektami i takie coś wyszło, bede chyba tak robić z nastepnymi wektorami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Stwierdzam watcha, bo dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 24, 2012 Autor Share Napisano Październik 24, 2012 Krysia i mały bonusik jeśli ktoś ogląda naruto ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Sharingan no no super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Krysia świetna! a sharingan też dobry, tylko nie rozumiem czemu prawe oko na górze jest "poczernione" a lewe nie, ale ja widzę we wszystkim błędy, więc się nie przejmuj (Choć może chodziło o efekt braku symetrii, ale ja się tam nie znam.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Jest bardziej pocienione ponieważ jest to metafora zwycięstwa zła nad dobrem w klanie Uchiha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 24, 2012 Autor Share Napisano Październik 24, 2012 Taa, tłumacz sobie xD Po prostu tak sie zrobiło, nie chciałem żeby oba były 100% identyczne. Po za tym to tylko takie na próbe, niedługo zrobie coś normalnego, spróbuje pokombinować w ten sposób przy całych postaciach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bass Destiny Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Ale masz skilla w rysowaniu zazdroszczę to się nazywa doświadczenie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 To się nazywa praca. A tak odchodząc od tematu chwalenia, mógłbyś narysować kuce? Bo same oczy nie satysfakcjonują, ale możesz spróbować użyć ich do obrazka. Np: Głowa i ręce Discorda z tymi uchwytami do lalek (Zapomniałem nazwy) nad skłuconymi mane 6 (Tylko taki przykład, ale zrób co chcesz) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 24, 2012 Autor Share Napisano Październik 24, 2012 Będe rysować kuce, tak tylko sie bawiłem narazie bo nie miałem konkretnego pomysłu, coś wymyśle to zrobie i skupie sie bardziej na dodaniu takich efektów, zeby postacie miały więcej detali i były ciekawsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 27, 2012 Autor Share Napisano Październik 27, 2012 Ho Ho Ho motherbuckers, winter is here xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Słodki, świąteczny obrazek Kocham twoje prace:pinkie2: Czekam na arta dotyczącego Nightmare night, bo to w końcu niedługo:lyra2:. PS: Ciekawostka: Przyjżyj się lewej tylnej nodze:TWcU3: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 28, 2012 Autor Share Napisano Październik 28, 2012 Jak coś jest z nią nie tak to jest to wynikiem ze robiłem całość pół dnia i może być nie dokładnie. Art na halloween? Ten miał być na halloween, ale śnieg spadł i zmieniłem decyzje xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Listopad 3, 2012 Autor Share Napisano Listopad 3, 2012 http://puu.sh/1lW07 Takie coś dla kogoś zrobilem, wstawie link jak ta osoba skończy ;p Btw. nie mam pomysłu co zrobić, chciałem coś w ciemniejszych klimatach z Twi, ale nic do głowy nie przychodzi, jakieś pomysły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Rysunek jak zwykle Świetny, przez duże "Ś", tylko popraacuj nad refleksami, bo o ile wcześniej tego nie widać, w tym rysunku strasznie biją w oczy. Co do pomysłów: Jak ma być coś z Twi, to ona, w kryształowej jaskini, dookoła czerwone oczy, lub inne standardowe rzeczy, albo ona i jakieś stworzenie z mroku (Koszmar). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Listopad 6, 2012 Autor Share Napisano Listopad 6, 2012 Ło jezu, co mi temat przenieśli xD Nie wiem czy zauważyłeś, ale to nie moje wektory tylko z neta, troche przeze mnie ulepszone, dlatego nie są tak "fajne" jak poprzednie, bo to miało byc na szybko, a okazało się ze "ktoś" sie opiernicza, i mogłem to zrobić kiedy indziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts