ExMachina Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (skołowany wytrzeszcza oczy w monitor) Ja tylko chciałem powiedzieć, że ona (i inni) byli nieco niemili... I naprawdę chciałbym poznać twoją odpowiedz na moje pytania, jestem tylko ciekaw... Link do komentarza
Cattershine Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 A więc dobrze. Odpowiem na te dwa zadane przez ciebie pytania. 1.Jej talentem jest latanie, i pokonywanie przeszkód. 2. Nie wiedziałam że jakaś bogini miała takie imię, po prostu takie mi przyszło do głowy i mi się spodobało. Link do komentarza
ExMachina Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Nie chodziło mi o jej talent (to jest napisane w historii), tylko czym się zajmuje, jak spędza czas. A imię... Naprawdę nie wiedziałaś? Może kiedyś, gdzieś się natknełaś, ciężko mi uwierzyć w taki zbieg okoliczności. To co pisałaś wcześniej... Nie pomyliłaś mnie z kimś? Naprawdę starałem się nikogo nie urazić i złagodzić sytuację. Link do komentarza
Gość Littlebart Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (edytowany) To chyba było skierowane do mnie, albo do Alexa, a my przecież jesteśmy nieomylni i idealni Chcesz oceniać człowieka dogłębnie na podstawie wyrażanych opinii w postach ? Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez Littlebart Link do komentarza
ExMachina Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Taa, czuję się poszkodowany... Link do komentarza
Cattershine Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Masz racje chodziło mi o Alexsuza i littlebarta. A co do imienia, to naprawdę nie wiedziałam. Po prostu podczas obiadu wymyślałam imię, wtedy mój brat powiedział że ziemniaki z sosem które jemy to straszna breja, zmieniłam b na f i wyszło freja. Tylko że ja napisałam je przez y Link do komentarza
Muffinxd Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Wybacz ale zupełnie nie rozumiem. To jest jednorożec czy pegaz? Poza tym można latać wszędzie, nie tylko w Cloudsdale . Oc dość krótkie, i hostoria wydaje mi się być taka... Kiczowata? Pegaz nie umiejący latać, ale na skutem śmiejących się rówieśników pokonuję strach... Dość popularny schemat. Szkoda, że nie jest zbyt orygnalne. C: Link do komentarza
Recommended Posts