Ryś Raindrops Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Tutaj możecie zadać pytania naszej lekko zakręconej klaczy, Dizzy Twister. Heej! Wcale nie jestem zakręcona! Zaraz... to był komplement? Już dobrze. xD A więc zapraszam do zadawania pytań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyethe Othello Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Witaj Dizzy! 1. Jak nazywa się twoja najlepsza przyjaciółka? 2. Masz chłopaka? 3. Twój ulubiony owoc? Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 Witaj Dizzy! 1. Jak nazywa się twoja najlepsza przyjaciółka? Witaj! Moja najlepsza przyjaciółka nazywa się Sassaflash... nie uważasz że to trochę dziwne imię? Ja często się nad tym zastanawiam... Dalej! 2. Masz chłopaka? Nie mam...chłopaka? Chyba raczej ogiera, wydaje mi się że nie jestem na to gotowa, albo po prostu nikt mnie nie chce... Dalej, dalej... 3. Twój ulubiony owoc? Bardzo lubię brzoskwinię, to są moje ulubione owoce! Niedawno mówiłaś że ich nie cierpisz... Klacz zmienną jest. Pozdrawiam. Ja również pozdrawiam i dziękuję za pytanka! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutter.Fly Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Dlaczego pojawiłaś się na zjeździe rodziny Apple? Pijesz alkohol? Chodzisz na imprezki u Pinkie? Chciałabyś być jednorożcem? Dlaczego przez jeden odcinek miałaś niebieską grzywę? Ulubiony kolor? Za kogo przebrałaś się w Noc Koszmarów? Znasz Znaczkową Ligę? Kogo bardziej lubisz: Apple Bloom, Sweetiee Belle czy Scootaloo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Dlaczego pojawiłaś się na zjeździe rodziny Apple? Zauważyłam kucyki idące i jadące w stronę Akrów Słodkich Jabłek, więc pomyślałam że szykuje się niezła impreza i się wkręciłam. I tak nikt nie zwrócił na mnie uwagi, a jedzenie było pyszne. Pijesz alkohol? Oczywiście, że tak. Moim zdaniem bez dobrego alkoholu nie ma imprezki! Pijaczka... Coś ty powiedziała? *wyciąga piłę łańcuchową* Ja...nic..tylko...um...następne pytanie. Beze mnie na nie nie odpowiesz. Uh... tym razem Ci odpuszczę. Ale następnym razem nie mów tak do mnie bo pożegnasz się z życiem. Nie znałam Cię od tej strony Dizzy...cóż, następne pytanie. Chodzisz na imprezki u Pinkie? Pewnie! Jak mogłabym opuścić najlepsze imprezy w Ponyville ?! Chciałabyś być jednorożcem? Co prawda fajnie byłoby sobie móc robić co się chce z magią, ale zaklęć trzeba się uczyć a ja jestem na to zbyt leniwa. Dlaczego przez jeden odcinek miałaś niebieską grzywę? Uh...nieudana próba zafarbowania grzywy. Ulubiony kolor? Nie zastanawiałam się nad tym, ale chyba kremowy lub różowy. Za kogo przebrałaś się w Noc Koszmarów? Za lwa! Obok mnie stoi moja najlepsza przyjaciółka o której wcześniej mówiłam, Sassaflash. Znasz Znaczkową Ligę? Chodzi o te słodkie dziewczynki które za wszelką cenę chcą zdobyć swój znaczek? Tak, dużo słyszałam o nich, osobiście jednak spotkałam je tylko kilka razy. Kogo bardziej lubisz: Apple Bloom, Sweetiee Belle czy Scootaloo? Nie znam ich zbyt dobrze, więc nie mogę ocenić którą z nich najbardziej lubię ale na pewno wszystkie są fajnymi osóbkami. Z chęcią je bliżej poznam. Zapraszam do zadawania kolejnych pytanek! Właśnie! Pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Lubisz Derpy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Lubisz Derpy? Oczywiście że lubię! Uwielbiam jej muffinki, są pyszne. C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Masz zwierzaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Masz zwierzaka? Jeszcze nie...ale szukam idealnego dla siebie przyjaciela. Zastanawiam się nad koliberkiem lub sową...^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Jak to jest być zakręconą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 20, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Jak to jest być zakręconą? Ja wcale nie jestem... Jesteś, Dizzy, jesteś... Nie potrafię odpowiedzieć Ci na to pytanie...to tak jakby kogoś zapytać jak to nie jest być zakręconą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 masz na imie jendżej ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Listopad 7, 2013 Autor Share Napisano Listopad 7, 2013 (edytowany) masz na imie jendżej ? Jendżej? Jest takie imię? A nie Jędrzej? Nieważne, mam na imię Dizzy Twister. Dizz, Dizzuś, Dizzunia, Dizzulka, Dizzuleczka, Dizz... Starczy! Edytowano Listopad 7, 2013 przez Ryś Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts