Gość Iluzja Pie Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Witam Kolego Informatyku Takich również potrzebuje nasz kraj, duma mnie rozpiera na myśl o Tobie, tak trzymaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Kurcze, jeszcze na żadnym forum nie zostałem w tak imponującej liczbie postów przywitany! Dziękuję serdecznie!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 a ja witam i informuję że miałem 36 /40 :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Szczęść Boże! :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Siemka, mój rocznik! Powiedziałbyś Napisałbyś może jaki jest twój ulubiony kuc? I jak masz na imię? I w jakim mieście mieszkasz? Tja, lubię zadawać pytania . Ja na teście 35/40 bo nie napisałem jednego przecinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Mój ulubiny kuc... Nie mam :O Mam dwa na równi :] Rainbow Dash i Twilight. Poza tym (czy pozatym ) mam na imię Gabriel, mieszkam w Białymstoku, na ulicy Meksykańskiej. Jak chcecie więcej to PW Tak znowu btw. Też nie lubię Polskiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 (edytowany) Witaj serdecznie towarzyszu skryptów Baw się dobrze na forum. Edytowano Czerwiec 4, 2013 przez Rainbow Blitz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Mój ulubiny kuc... Nie mam :O Mam dwa na równi :] Rainbow Dash i Twilight. Poza tym (czy pozatym ) mam na imię Gabriel, mieszkam w Białymstoku, na ulicy Meksykańskiej. Jak chcecie więcej to PW Tak znowu btw. Też nie lubię Polskiego Masz bardzo ładne imię Ja też nie lubię polskiego, a szczególnie ortografii i interpunkcji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Masz bardzo ładne imię Ja też nie lubię polskiego, a szczególnie ortografii i interpunkcji Jak na ironie, moja mama uczy polskiego :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się