FluShyBrony Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 (edytowany) Witam bracyki! Chciałbym wam zaprezentować moje piosenki zadedykowane poniaczkom ^^. ;D nie mam zbyt wielkiej oglądalności, więc mam nadzieję że uda mi się tutaj troszkę wypromować ^^. Oto jeden z moich utworów: Wiem że nie każdy lubi EDM, ale mam nadzieję że piosenka się spodoba. Z góry dzięki za każdą łapkę, komentarz czy subskrybcję :3. Ehhh nudno mi niestety, choć wakacje pochwalę się jeszcze jedną pracą: http://www.youtube.com/watch?v=HZxr45lH6_k Edytowano Lipiec 8, 2013 przez FluShyBrony 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 (edytowany) Mi się podoba Oczywiście łapka w górę poszła Wpada w ucho, słucham już od 10 minut Edytowano Czerwiec 5, 2013 przez Foley 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Bardziej przepadam za dnb lub dubstepem ale to jest spox 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 fajnie zrobione 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Nie podoba mi się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Nie przepadam za tego rodzaju muzyką, jestem na NIE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 ShyNoise brawo! Dawno lepszego dubstepu nie słuchałem (co jest dziwne, bo tego słucham bardzo dużo) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FluShyBrony Napisano Czerwiec 13, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2013 ShyNoise brawo! Dawno lepszego dubstepu nie słuchałem (co jest dziwne, bo tego słucham bardzo dużo) Heh, dzięx. Bardzo miła i wspierająca odpowiedź ^^ oczywiście dla innych też uścisk xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts