emili878 Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Byłam dziś w parku na " Smak i Kultura Japonii". Powiem tak było świetnie! Podobali Mi się ludzie przebrani za postacie z anime niestety rozpoznałam tylko 2 ( Deidare i Sailor Mercury). Było o historii o piśmie japońskim przez zakładanie kimono po robienie Sushi! Nie powiem ,że było nudno było można kupić swoje imię napisane po japońsku i ulubione słowo ( moje to było kot ). Niestety także był festiwal smaku i po godzinie rozbolał mnie brzuch >.<. Kto z was był na tym? Co się Mu najbardziej podobało? I co sądzicie o takich akcjach? Piszcie! Link do komentarza
Koschei O'Clock Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Ja mieszkam blisko Kalisza i nic o tym nie wiedziałam... No nie, znowu mnie coś omija... I tu rodzi się pytanie: czy podobna impreza będzie także organizowana w przyszłości? Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Jutro jest 2 dzień :3 Ja mieszkam blisko Kalisza i nic o tym nie wiedziałam... No nie, znowu mnie coś omija... I tu rodzi się pytanie: czy podobna impreza będzie także organizowana w przyszłości? Link do komentarza
Koschei O'Clock Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Jutro jest 2 dzień :3 Może uda mi się namówić rodziców na pojechanie tam. A co było najbardziej ciekawego? Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Historia pisma Japońskiego Robienie sushi! i ludzie przebrani za postacie z Anime i mangi ( Tam był Deidara jeśli go spotkasz pozdrów go ode mnie ) Link do komentarza
Recommended Posts